Kdo roste v zahradě - Kateryna Michalicyna, Oksana Bula (Ilustrátor), Host, 2023

13,54 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Kdo roste v zahradě

Slavík se po zimě vrací z Afriky domů a hledá místo, kde si postaví hnízdo. V zahradě je tolik stromů a keřů! Který z nich se stane jeho domovem? Možná to bude třešeň, jabloň,... Čítať viac

3. diel série
Kdo roste v...
Vydavateľstvo
Host, 2023
Počet strán
48

Slavík se po zimě vrací z Afriky domů a hledá místo, kde si postaví hnízdo. V zahradě je tolik stromů a keřů! Který z nich se stane jeho domovem? Možná to bude třešeň, jabloň, švestka nebo šeřík… Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

13,54 €

-29 %
Pôvodná cena: 19,20 €
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

Pokračování knih Kdo roste v lese a Kdo roste v parku

Slavík se po zimě vrací z Afriky domů a hledá místo, kde si postaví hnízdo. V zahradě je tolik stromů a keřů! Který z nich se stane jeho domovem? Možná to bude třešeň, jabloň, švestka nebo šeřík… Každý strom o sobě slavíkovi vypráví a čtenáři se tak dozvědí, co je na něm výjimečného a jak ho poznají.

Poeticko-naučná knížka je zároveň příběhem o hledání domova a svého místa na světě a o tom, že teprve když znáte své kořeny, můžete pochopit pravdu o svém skutečném já.

Tip: Nabídněte tento titul i začínajícím čtenářům — díky přívětivému písmu můžou slavíkovo vyprávění zařadit mezi své první samostatně přečtené knihy.
Čítať viac
Originálny názov
Хто росте в саду
Počet strán
48
Väzba
pevná väzba
Rozmer
135×205 mm
Hmotnosť
588 g
ISBN
9788027515677
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1847319
Ilustrácie
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Ukrajina
3. diel série
Kdo roste v...
Vydavateľstvo
Host
Pre koho
pre deti
Účel knihy
na rozvoj dieťaťa
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Kdo roste v zahradě - Kateryna Michalicyna, Oksana Bula (Ilustrátor), Host, 2023
Rostliny cestovatelky - Émilie Vast, Émilie Vast (Ilustrátor), Host, 2020
18,99 €
Ušetríte 13,91 €

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
19.6.2023
Krásne
Slávik sa po zime vracia do starej známej záhrady a hľadá si miesto na hniezdenie. Lenže ktoré je to správne? Na čerešni, jabloni, slivke, orgováne, ríbezli alebo niekde inde? Nájde slávik svoj domov?
Tak, ako budete čítať príbeh o slávikovi, tak sa budete učiť aj o niektorých druhoch stromov a kríkov zo záhrady. Dozviete sa nielen o nich, ale aj o tom, aké dôležité je mať to svoje miesto na svete, kde vám bude najlepšie a mať okolo seba blízkych. Opäť krásna kniha zo série Kdo roste v... pre deti od 3-4 rokov, ktorá popri láskavom poučnom texte obsahuje aj krásne ilustrácie. Vrele vám ju odporúčam, vlastne celú sériu. Dúfam, že sa dočkáme aj ďalších častí.
Čítať viac

Recenzie, kritiky

Pro mladší čtenáře vřele doporučujeme stromové knížky, které napsala Kateryna Michalicyna a krásně ilustrovala naše oblíbená Oksana Bula.
blog Pesleří

Vydavateľstvo Host

Čítať viac
Kúpte spolu
Kdo roste v zahradě - Kateryna Michalicyna, Oksana Bula (Ilustrátor), Host, 2023
Rostliny cestovatelky - Émilie Vast, Émilie Vast (Ilustrátor), Host, 2020
18,99 €
Ušetríte 13,91 €

„Až vtedy pochopila diabolskú prefíkanosť ich nepriateľov. Tým, že do svojich lží zamiešali štipku pravdy, ich ešte viac posilnili.“