Kuliferdík - Maľovanie - Petra Hertl, Raabe, 2023

11,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Kuliferdík - Maľovanie - Petra Hertl, Raabe, 2023
Kuliferdík - Maľovanie - Petra Hertl, Raabe, 2023

Kuliferdík - Maľovanie

Pracovný zošit vo formáte A3 na tvrdom výkrese pre deti vo veku 3 – 7 rokov, ktorý prostredníctvom maľovania uvádza deti do sveta umenia... Čítať viac

Séria
Kuliferdík
Vek
3-7
Vydavateľstvo
Raabe, 2023
Počet strán
20

Pracovný zošit vo formáte A3 na tvrdom výkrese pre deti vo veku 3 – 7 rokov, ktorý prostredníctvom maľovania uvádza deti do sveta umenia... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

11,00 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024
Kuliferdík - Maľovanie - Petra Hertl, Raabe, 2023
11,00 €

Viac o knihe

Pracovný zošit vo formáte A3 na tvrdom výkrese pre deti vo veku 3 – 7 rokov, ktorý prostredníctvom maľovania uvádza deti do sveta umenia. Prináša aktivity zamerané na rozvoj maliarskych a grafomotorických zručností. Pracovný zošit slúži na úspešný rozvoj kresliarskych zručností najmenších detí, ale aj na celkový rozvoj dieťaťa a spoločnú komunikáciu s dospelým.
Dieťa okolo jedného roka zisťuje, že ceruzka alebo štetec s farbou zanecháva určitú stopu. Pracovné listy KULIFERDÍK MAĽOVANIE mu umožnia toto poznanie rozvíjať.
Prostredníctvom dokončovania čiar v pracovných listoch a pri maľovaní rôznych línií – ovály, oblúky, čiary – dieťa cielene rozvíja grafomotoriku a jemnú motoriku. Dieťa má možnosť narábať s farbami a štetcom na veľký rozmer papiera a tým pádom rozvíja estetické vnímanie, vzťah k umeniu, môže miešať farby, učí sa využívať toto náčinie. Táto forma prejavu deťom umožňuje vyjadriť svoje pocity, obavy a je veľmi prospešná na rozvoj motorických schopností. Pracovné listy na maľovanie dopĺňajú  motivačné básničky a úlohy. Pracovný zošit je netypického rozmeru – A3 naležato, čo umožňuje deťom realizovať sa na väčšej ploche.

Pracovné listy sú na tvrdom výkrese gramáže 170 g, aby sa deťom papier pri maľovaní nerozmáčal. Obrázky sú väčšieho rozmeru, jasnejšie a atraktívnejšie pre deti. Pri práci s jednotlivými pracovnými listami deti používajú ceruzky a pastelky na dokresľovanie čiar, línií, tvarov a zároveň využívajú maliarske pomôcky. Tu majú možnosť manipulovať so štetcom, vodovými farbami a vodou. Učia sa správne miešať farby s vodou a nanášať ich na výkres. Aby prácu s pracovným zošitom zvládli aj rodičia doma, na každej strane je pri aktivite uvedený piktogram ceruzky alebo štetca, podľa toho, ako treba aktivitu na danej strane vyplniť.
Čítať viac
Počet strán
20
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
298×425 mm
Hmotnosť
267 g
ISBN
9788081407437
Rok vydania
2023
Vekové odporúčanie
3-7
Naše katalógové číslo
1870795
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Séria
Kuliferdík
Vydavateľstvo
Raabe
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

3.6.2023
Ak je najväčšou vášňou vašich detí maľovanie, mám tu pre vás jeden skvelý tip -
tento veľkoformátový zošiť, ktorý ponúka skutočný priestor na rozvoj maľovania.

Poďte sa zahrať so zajačikom - na schovávačku do lesa. Nezabudnite pritom obtiahnuť ceruzkou alebo voskovkou, obrysy ihličnatých stromov a dokresliť lúku. Zajko sa už nevie dočkať, kedy si na nej zaskáče. A aby ste mu to spestrili, vytiahnite farby (vodové, temperové, olejové, akrylové, anilínové) a pustite sa do diela. Výsledkom bude nielen dobrý pocit na duši, ale najmä kreatívne strávený čas so svojimi malými neposedníkmi, ktorých táto činnosť nadchne. Okrem kreativity rozvíjajú aj svoje emócie.

A čo tak naučiť sa, ako sa kreslí traktor? Vďaka jednotlivých krokom, jeho nakreslenie nebolo nikdy ľahšie. Dokonalá súhra oko–ruka, zabezpečí, že z hotového diela budú Vaše deti nadšené, s pocitom, že to zvládli celkom samé. A teraz šup-šup ho vyfarbiť. Aký bude? Červený, zelený, modrý? To už nechám na Vás.

Neváhajte už ani minútu, práve teraz je ten najlepší čas začať rozvíjať - u detí - vzťah k umeniu.
Čítať viac

„Podľa mňa si rozprávka. si očarujúca, statočná a prekrásna. a...a dúfam, že mi dovolíš, aby som bol súčasťou tvojho príbehu. “

Zasnený Neznámy - Laini Taylor, 2019
Zasnený Neznámy
Laini Taylor