Emocionálne dedičstvo - Galit Atlas, Ultimo Press, 2023

12,38 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Emocionálne dedičstvo

Ako zdedené traumy podvedome ovplyvňujú náš život

Oceňovaná psychoanalytička, doktorka Galit Atlas, čerpá z príbehov svojich pacientov a svojich vlastných životných skúseností, aby vniesla svetlo do toho, ako medzigeneračná... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ultimo Press, 2023
Počet strán
176

Oceňovaná psychoanalytička, doktorka Galit Atlas, čerpá z príbehov svojich pacientov a svojich vlastných životných skúseností, aby vniesla svetlo do toho, ako medzigeneračná trauma vplýva na náš život. Ľudia, ktorých milujeme, a tí, ktorí nás vychovali... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

12,38 €

Cena v kníhkupectve: 12,99 €
Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 8 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024
Emocionálne dedičstvo - Galit Atlas, Ultimo Press, 2023
12,38 €

Viac o knihe

Oceňovaná psychoanalytička, doktorka Galit Atlas, čerpá z príbehov svojich pacientov a svojich vlastných životných skúseností, aby vniesla svetlo do toho, ako medzigeneračná trauma vplýva na náš život. Ľudia, ktorých milujeme, a tí, ktorí nás vychovali, žijú v nás; zažívame ich emočnú bolesť, snívame o ich spomienkach a tieto veci tvarujú náš život spôsobom, ktorý si často ani neuvedomujeme. Emocionálne dedičstvo je o rodinných tajomstvách, ktoré nám bránia v tom, aby sme žili naplno, vytvárajú priepasť medzi tým, čo chceme a čo sme schopní dosiahnuť, a prenasledujú nás ako duchovia. Autorka Galit Atlas prepletá príbehy svojich pacientov, svoje vlastné zážitky a desiatky rokov výskumu, aby nám pomohla rozpoznať spojivo medzi problémami, s ktorými zápasíme vo svojom živote a „emocionálnym dedičstvom“, ktoré si všetci nesieme vo svojom vnútri.

Pretože svoj osud dokážeme skutočne zmeniť iba tak, že budeme sledovať stopy, ktoré nám tí duchovia zanechali.
Čítať viac
Počet strán
176
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
145×207 mm
Hmotnosť
229 g
ISBN
9788082890061
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1891841
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Izrael
Vydavateľstvo
Ultimo Press
Pre koho
pre dospelých
Originálny názov
Emotional Inheritance: A Therapist, Her Patients, and the Legacy of Trauma
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

2,0 / 5

1 hodnotenie

0
0
0
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Barbara
Neoverený nákup
20.12.2023
Len pribehy, ziadne referencie na vyskumy a fakty
Cela kniha je postavena na pribehoch klientov psychoterapeutky, ktora ich rozpoveda a vklada svoje insighty a ozrejmuje ich pocity.

Nie ze by sa mi kniha nepacila, no cakala som trosku viac odborne informacie zalozene na novych poznatkoch. Chapem, ze vysvetlit tieto psycho veci moze byt zlozite, a ze je jednoduchsie ich ludom predzut formou putavych demonstrativnych pribehov, ale osobne mi v knihe chyba viac ozrejmujucich teoretickych faktov, vdaka ktorym by som problematike pochopila lepsie.
Vdaka absencii tychto faktov som miestami bojovala, ci obsah knihy obcas nezavana ezoterikou. Myslim, ze to tak vo finale nie je, ale pri citani mi to sem-tam napadlo.
Čítať viac

„Neopúšťať planétu Zem je ako byť stroskotancom na pustom ostrove a nepokúšať sa odtiaľ uniknúť.“