Kuchárska kniha
Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso
- Vydavateľstvo
- Georg, 2016
- Počet strán
- 88
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej.... Čítať viac
- Pevná väzba
- Slovenčina
4,90 €
Dostupné v štyroch knižniciach. Požičať v knižnici
Ďalšie knižné vydania
-
Pevná väzba
Čeština, 2014Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 3 – 4 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!9,50 €