Keď muži plačú celú noc
E-kniha

Kniha s podtitulom Správa z obdobia umierania zachytáva pár postavený pred nečakanú situáciu. Kveta Škvarková ponúka čitateľovi šokujúcu analýzu manželského vzťahu na pozadí... Čítať viac

Vydavateľstvo
Premedia, 2016
160 strán
2-3 hodiny čítania

Kniha s podtitulom Správa z obdobia umierania zachytáva pár postavený pred nečakanú situáciu. Kveta Škvarková ponúka čitateľovi šokujúcu analýzu manželského vzťahu na pozadí rakoviny... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

5,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Kniha s podtitulom Správa z obdobia umierania zachytáva pár postavený pred nečakanú situáciu. Kveta Škvarková ponúka čitateľovi šokujúcu analýzu manželského vzťahu na pozadí rakoviny prostaty, smrteľnej choroby, ktorá postihuje podstatu mužstva, zároveň však prináša nekonvenčne postavenú otázku, ktorú si čoraz častejšie kladú ľudia nevyliečiteľne chorí, i tí, ktorí trpia spolu s nimi, ich najbližší.
Predlžujeme liečbou nevyliečiteľne chorých život alebo umieranie? Naozaj si musí človek svoju smrť prežiť do tých najdetailnejších a najkrutejších podrobností? Nemožno mu to uľahčiť?

Autorka v sebe nezaprie dôkladnú a vzdelanú novinárku, ktorá sa pokúša dať literárnu formu skutočnosti, nabitej faktami, zároveň ju však dokáže obohatiť hlboko ľudsky zvládnutým rozmerom. Je racionálne krutá, v jej drsnosti je však hlboká pravda.

Kniha, ktorá v čase svojho prvého vydania vyvolala veľký záujem, vychádza doplnená o nový doslov s odstupom dvoch desaťročí.
Čítať viac
Počet strán
160
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
245328
Štýl
filozofický, duchovný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Premedia
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,5 / 5

2 hodnotenia

1
0
0
1
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Tamara
Neoverený nákup
7.10.2016
Silný príbeh
Možno nie najľahšia téma, ale o to je obdivuhodnejšia odvaha autorky, s akou zachytila partnerov zaskočených nečakaným trápením. Asi by to pri tejto téme nik nečakal, ale kdesi v druhom pláne je to aj príbeh lásky, ktorú medzi manželmi stále cítiť. Odporúčam. Čítať viac

Kveta Škvarková

Čítať viac

Vydavateľstvo Premedia

Čítať viac

„Všetko vždy funguje, keď si naplno uvedomuješ, čo chceš dosiahnuť.“