Nový Dominik Dán v predpredaji! Podajte prst novej dánovke.
Čitateľský klub Martinus - Stôl pre dvoch, Amor Towles, Tatran, 2025
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)

249,43 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)

Fish Processing Technology

As with the first edition this book includes chapters on established fish processes and new processes and allied issues. The first five chapters cover fish biochemistry... Čítať viac

Vydavateľstvo
Springer Verlag, 1997
Počet strán
292

As with the first edition this book includes chapters on established fish processes and new processes and allied issues. The first five chapters cover fish biochemistry affecting processing, curing, surimi and fish mince, ... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

249,43 €

Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Naši škriatkovia odporúčajú

Večný kráľ je späť, Pokračovanie romantasy hitu, Zistiť viac, L.J. Andrews, Zelený kocúr, 2025
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)
249,43 €
Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Viac o knihe

As with the first edition this book includes chapters on established fish processes and new processes and allied issues. The first five chapters cover fish biochemistry affecting processing, curing, surimi and fish mince, chilling and freezing and canning. These established processes can still show innovations and improved theory although their mature status precludes major leaps in knowledge and technology. The four chapters concerned with new areas relevant to fish processing are directed at the increasing globalisation of the fish processing industry and the demands, from legislation and the consumer, for better quality, safer products. One chapter reviews the methods available to identify fish species in raw and processed products. The increased demand for fish products and the reduced catch of commercially-important species has lead to adulteration or substitu­ tion of these species with cheaper species. The ability to detect these practices has been based on some elegant analytical techniques in electrophoresis.
Naše katalógové číslo
219918
Počet strán
292
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
155×235 mm
Hmotnosť
483 g
ISBN
9781461284239
Rok vydania
1997
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Springer Verlag
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)
Kniha: Fish Pathology (Ronald J. Roberts)
510,29 €

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Kúpte spolu
Kniha: Fish Processing Technology (George M. Hall)
Kniha: Fish Pathology (Ronald J. Roberts)
510,29 €
...nenávisť voči sebe je presne to isté ako hrubý egoizmus a napokon vyvoláva tú istú strašnú osamotenosť a zúfalstvo.
Kniha: Stepný vlk (Hermann Hesse)
Stepný vlk
  • Hermann Hesse