Kniha plná dobrého a kvalitného jedla
Jedlo spája. A našťastie pre nás všetkých spojilo aj Anetu Orosiovú a Janicu Lacovú. Kreatívne, zdravšie, chutne. Po tom, čo dievčatá
rozbehli školu varenia Jem iné a stali sa
ambasádorkami Food Foundation Jamieho Olivera v projekte Food Revolution pre Slovenskú republiku, vydávajú úžasnú knihu plnú najrôznejších receptov
S Anetou a Janicou – Čo na srdci, to na jazyku.
Kniha vás bude sprevádzať počas celého roka, keďže
60 receptov je rozdelených podľa ročných období. Využijete sezónne potraviny, vyskúšate vegánske, vegetariánske, ale i mäsité jedlá. Pochutnáte si na zaujímavých šalátoch a zamaškrtíte na vychytených dezertoch a koláčoch. A aby toho nebolo málo, dozviete sa
aj o ekológii, zbere a spracovaní potravín.
Jar, leto, jeseň, zima. Nielen v kuchyni. Našimi očami.
Čo na srdci, to na jazyku.
S Anetou a Janicou.
Aneta Orosiová a
Janica Lacová zastávajú názor, že jedlo lieči. Presvedčili sa o tom samy, zmena životného štýlu a správne stravovanie im totiž priniesli iba pozitíva. Nahliadnite do knihy plnej dobrého a kvalitného jedla, nad ktorým sa vám budú zbiehať slinky.
Autorky sa venujú ekológii, dozviete sa ich
tipy a triky pri varení, aj to, čo by vám v kuchyni určite nemalo chýbať. Recepty sú rozdelené do štyroch častí charakteristických pre ročné obdobia ako Od snežienok do Jána alebo Od žatvy po dožinky. Kvalita, chuť a sezónnosť sú na prvom mieste, preto v receptoch
nehľadajte bielu múku či rafinovaný cukor.
Vyskúšajte niektorý z farmárskych receptov z knihy
S Anetou a Janicou – Čo na srdci, to na jazyku a zistite to, čo vyhlásili samy autorky:
„Bez dobrého a kvalitného jedla deň nie je ani náhodou kompletný.“