Legenda - Katy Evans, Baronet, 2019

13,16 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Legenda - Katy Evans, Baronet, 2019
Čítaná
Legenda - Katy Evans, Baronet, 2019

Legenda
Čítaná

Maverick „Mstitel“ Cage chce dosáhnout na vrchol a stát se legendou ringu. Svoji identitu pečlivě tají a mezi bojovníky je známý jako nový hráč s touhou po pomstě a zlověstným... Čítať viac

6. diel série
V ringu
Vydavateľstvo
Baronet, 2019
312 strán
4-5 hodín čítania

Maverick „Mstitel“ Cage chce dosáhnout na vrchol a stát se legendou ringu. Svoji identitu pečlivě tají a mezi bojovníky je známý jako nový hráč s touhou po pomstě a zlověstným tetováním na zádech. Chce si vyrovnat osobní skóre s jedničkou Undergroundu... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Výborný stav
  • Čeština

13,16 €

-11 %
Pôvodná cena: 14,81 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Maverick „Mstitel“ Cage chce dosáhnout na vrchol a stát se legendou ringu. Svoji identitu pečlivě tají a mezi bojovníky je známý jako nový hráč s touhou po pomstě a zlověstným tetováním na zádech. Chce si vyrovnat osobní skóre s jedničkou Undergroundu, jediným a jedinečným Remingtonem „Uragánem“ Tatem.
Když se Maverick seznámí s mladou dívkou, zajiskří to mezi nimi. Reese Dumasová je sestřenice Remingtonovy manželky, měla by tedy fandit jeho protivníkovi a držet se od Mavericka dál.
Maverick je však odhodlaný bojovat o ženu, kterou miluje, i s monstry ve vlastní mysli. Oči celého světa se upírají jen na ně a vítěz vejde do historie jako největší bojovník ze všech. Jako legenda.
Čítať viac
Originálny názov
Legend
Počet strán
312
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
125×205 mm
Hmotnosť
358 g
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
1006889
Štýl
romantický, napínavý
Jazyk
čeština
Preklad
6. diel série
V ringu
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,3 / 5

13 hodnotení

5
3
1
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

19
Overený zákazník
24.3.2021
Legenda
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Opäť sme v ringu. V osobnom, aj športovom.

Na scénu vstupuje Reese, Brookena sesternica, ktorá prišla do Seatleu zmeniť svoj život. A pobyt s Tateovcami by jej v tom mal pomôcť.

Maverick Cage má v sebe oheň a odhodlanie. Chce sa stať šampiónom Undergroundu. Chce poraziť Remyho Tatea. A chce dokázať všetkým, že na to má!
Ibaže, jeho meno ho predchádza. Meno jeho otca, ktorého každý nenávidel. A teraz má problém nájsť si trénera.

V deň keď spozná krásnu Reese, je zúfalý.
Avšak Reese, Maverick upúta natoľko, že mu pomôže. A tak sa z nich stávajú priatelia. A ona priateľa zúfalo potrebuje. Dobrého priateľa, ktorý ju pochopí a nebude súdiť. To isté v nej vidí aj Mave.

Trénuje a bojuje. A bojuje ozaj skvele. Všimne si ho aj Remy. Vidí v ňom niečo, čo ho núti pomáhať mu. A namiesto toho, aby Maverick kráčal v šľapajách otca, otca, ktorého nikdy ani len nepoznal, v ňom Remy zanecháva svoju vlastnú stopu. Okrem toho si Maverick získava aj srdce milovanej Reese.
Stúpa vyššie a zakrátko sa z neho stáva mladá začínajúva undergroundová hviezda. Legenda, ktorej meno už nikto nezabudne.

Tentoraz to bolo fakt viac romantické. Ale opäť skvelá oddychovka. Zamilovala som si autorkin štýl písania. V každej časti máme silné postavy aj silné príbehy. A vždy skvelá zápletka, plunulý dej a sexi vyšportované telá. No kto by to nemiloval.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Ak sa sústredíte na pozitívne veci, začnete v sebe rozvíjať pozitívne emócie.“