Můj manžel a já - Ingrid Seward, Ikar CZ, 2018

19,75 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Můj manžel a já - Ingrid Seward, Ikar CZ, 2018
Můj manžel a já - Ingrid Seward, Ikar CZ, 2018

Můj manžel a já

Biografie Alžběty II. a prince Philipa – autorka se věnuje téměř výhradně osobnímu a rodinnému životu britského královského páru, neřeší tedy politické události. Zachycuje... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar CZ, 2018
344 strán
5-6 hodín čítania

Biografie Alžběty II. a prince Philipa – autorka se věnuje téměř výhradně osobnímu a rodinnému životu britského královského páru, neřeší tedy politické události. Zachycuje zákulisí britského dvora, přináší řadu zajímavostí... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v dvoch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Biografie Alžběty II. a prince Philipa – autorka se věnuje téměř výhradně osobnímu a rodinnému životu britského královského páru, neřeší tedy politické události. Zachycuje zákulisí britského dvora, přináší řadu zajímavostí, drobných detailů a historek, vysvětluje otázky protokolu a britských zvyklostí. Kniha je napsána čtivě, kvalitně a historicky věrohodně, živě vykresluje prostředí paláců, banketů i rodinných vztahů.
Čítať viac
Počet strán
344
Väzba
pevná väzba
Rozmer
135×205 mm
Hmotnosť
454 g
ISBN
9788024936277
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
315098
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
Ikar CZ
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Podrobný pohľad do viac ako sedemdesiatročného manželstva britskej kráľovnej Alžbety II. a princa Philipa, vojvodu z Edinburghu v sebe zahŕňa ich osobnú históriu od prvého letmého stretnutia po posledné spoločné chvíle. Autorka kladie dôraz na silu ich vzťahu a zároveň vyzdvihuje aj dôležitosť dodržiavania tradícií a povinností, viažucich sa ku korune. V tejto súvislosti podčiarkuje aj neľahkú rolu manžela kráľovnej, ktorej sa princ grécky a dánsky zhostil vynikajúco. Hoci kniha neprináša veľa nových informácií, obzvlášť pre tých, ktorí sa výborne orientujú v histórii britskej kráľovskej rodiny, avšak toto ľahké čítanie vo svojich jednotlivých kapitolách opisuje niekoľko zlomových okamihov zo spoločného života Lilibeth a Philipa, ktoré si zaslúžia pripomenutie.

Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar CZ

Čítať viac

„Nie je podstatné, akí sme odolní voči cudzej sile. Dôležité je, akí sme silní voči vlastnej slabosti.“

Tam Tam Tri - Boris Filan, 1999
Tam Tam Tri
Boris Filan