Poslední výročí - Liane Moriarty, Ikar CZ, 2017

19,75 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Poslední výročí - Liane Moriarty, Ikar CZ, 2017
Poslední výročí - Liane Moriarty, Ikar CZ, 2017

Poslední výročí

Sophii táhne na čtyřicet, a ačkoliv je taková optimistka, že podle své kamarádky Claire nevidí sklenici zpola, ale úplně plnou, už i ji začínají trochu znervózňovat biologické... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar CZ, 2017
400 strán
6-7 hodín čítania

Sophii táhne na čtyřicet, a ačkoliv je taková optimistka, že podle své kamarádky Claire nevidí sklenici zpola, ale úplně plnou, už i ji začínají trochu znervózňovat biologické hodiny a nová známost je přitom v nedohlednu... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v štyroch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024

Viac o knihe

Sophii táhne na čtyřicet, a ačkoliv je taková optimistka, že podle své kamarádky Claire nevidí sklenici zpola, ale úplně plnou, už i ji začínají trochu znervózňovat biologické hodiny a nová známost je přitom v nedohlednu. Neudělala chybu, když tak lehkovážně pustila k vodě Thomase, nejhodnějšího muže, jakého kdy poznala? Sophie začíná mít pocit, že její život uvízl na mrtvém bodě, když jednoho dne zjistí, že jí Thomasova mazaná prateta z Ostrova počmáraných blahovičníků ve své závěti odkázala něco tak nečekaného, že tím Sophii jako pohádková kmotřička obrátí život úplně naruby.
Grace je krásná ledová královna a má všechno, o čem kdy snila: manžela, který ji miluje, a čerstvě narozeného syna. Jak se s tím ale vypořádá, když vidí, jak se Sophie na oba toužebně dívá?
Veronice se v životě nic nedaří a na všechny má dopal. Nejvíc na pratetu Connii za to, že umřela a že do své závěti zahrnula zrovna Sophii! Veronika je odhodlaná závěť napadnout a hnát celou „kauzu“ až před nejvyšší soud. A taky vyřešit záhadu Ostrova počmáraných blahovičníků a napsat o tom knihu!
Čítať viac
Počet strán
400
Väzba
pevná väzba
Rozmer
156×236 mm
Hmotnosť
607 g
ISBN
9788024933696
Rok vydania
2017
Edícia
Světový bestseller CZ
Naše katalógové číslo
271616
Štýl
napínavý, romantický
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Ikar CZ
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

4 hodnotenia

1
0
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

srnka
Neoverený nákup
2.3.2018
super
Je to jedna z lepších kníh od Moriarty, neobkukaný námet, výrazné postavy, už tradične popreplietaná dejová línia. Veľmi dobre a pútavé čítanie.
Odporúčam: Malé veľké klamstvá, Manželovo tajomstvo
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar CZ

Čítať viac

„Čo je lepšie? Jedna skutočná krásna ruža, ktorá už síce povädla, ale na ktorú sa nikdy nezabudne, alebo vábivá náhrada, ktorá sľubuje, že vydrží naveky?“

Nevesta z Ivy Greenu - Julie Klassen, 2020
Nevesta z Ivy Greenu
Julie Klassen