Poskvrněná svatozář - Julie Johnson, Baronet, 2021

12,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Poskvrněná svatozář - Julie Johnson, Baronet, 2021
Poskvrněná svatozář - Julie Johnson, Baronet, 2021

Poskvrněná svatozář

Jako nemanželská dcera vévody žila Emilia Lancasterová dvacet let jako běžný občan, přestože jí v žilách kolovala modrá krev. Ovšem když celá královská rodina tragicky zahyne... Čítať viac

1. diel série
Zapovězená královna
Vydavateľstvo
Baronet, 2021
272 strán
4-5 hodín čítania

Jako nemanželská dcera vévody žila Emilia Lancasterová dvacet let jako běžný občan, přestože jí v žilách kolovala modrá krev. Ovšem když celá královská rodina tragicky zahyne při smrtícím útoku, následnická linie prudce změní směr... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština

12,99 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v troch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024

Viac o knihe

Jako nemanželská dcera vévody žila Emilia Lancasterová dvacet let jako běžný občan, přestože jí v žilách kolovala modrá krev. Ovšem když celá královská rodina tragicky zahyne při smrtícím útoku, následnická linie prudce změní směr. Se svým nemocným otcem ustanoveným králem a bez právoplatného dědice je Emilia nucena vystoupit ze stínu a začít se smiřovat s osudem, po kterém nikdy netoužila.

Chtějí, aby se chovala jako hodná holčička.
Chtějí, aby si na hlavu narazila blyštivou korunu a držela jazyk za zuby.
Brzy je čeká zklamání.
Čítať viac
Originálny názov
Dirty Halo
Počet strán
272
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
302 g
ISBN
9788026915355
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
837531
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
1. diel série
Zapovězená královna
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,2 / 5

9 hodnotení

3
4
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

5
Overený zákazník
4.4.2021
ROYAL ROMANCE| STEAMY | TRILOGY
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Moje hodnotenie: 4+ stars

Prvá kniha z trilógie The Forbidden Royals od autorky Julie Johnson, ktorá je pre mňa úplnou novinkou. Keď som si prečítala na stránke Baronetu anotáciu k tomuto príbehu, vedela som, že túto knihu potrebujem, pretože znela veľmi zaujímavo a tak som si ju pridala na svoj dlhočizný TBR. Nastal deň, kedy som nevedela akou knihou budem pokračovať, tak som sa rozhodla kúpiť si ju ako ebook.
Tento prvý diel rozpráva príbeh divokej hrdinky a hrdinu, ktorého budete aj nenávidieť, celé prepletené množstvom chémie, napínavou zápletkou a humorom.

Požiar, ktorý zabil vládnuceho kráľa, prinúti Emiliu Lancasterovú vystúpiť na verejnosť. Teraz nebude ale obyčajná študentka, ale nová korunná princezná. Stretne sa so svojou novou rodinou, ktorá ju odmieta, naučí sa všetky pravidlá a povinnosti, ktoré život princeznej vyžaduje. Určite to nebude jednoduché, svojím temperamentom a odhodlaním stále ostáva sama sebou. Hlavným vzťahom tohto príbehu je Emily a Carter, jej nový nevlastný brat. Chlap, ktorého môžeme zaradiť na prvé priečky zoznamu arogantných mužov v románoch, dokáže prejaviť aj láskavosť. Snažia sa odolávať tomuto zakázanému vzťahu, ale kniha prinesie nakoniec niekoľko intenzívnych a vášnivých scén, kde sa už títo dvaja nedokážu od seba odtrhnúť. Prvá kniha je rozsahovo veľmi krátka. Je jasné, že viac sa toho udeje v pokračovaní, ale trošku ma sklamalo, že nebol ich príbeh doplnený ešte ďalšími scénami, kde by sme mali možnosť sledovať hlavné postavy a viac im uverila to puto.

Hrozba, ktorú spustil požiar v paláci ale stále trvá a je len otázkou, kto nakoniec zasadne na trón. Poskvrněná svatozář je dobrým začiatkom trilógie a som zvedavá na rozuzlenie celého príbehu.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Známkou nezrelého človeka je, že chce za niečo vznešene zomrieť, kým známkou zrelého človeka je, že chce pre niečo pokorne žiť. “

Kto chytá v žite - J.D. Salinger, 2019
Kto chytá v žite
J.D. Salinger