Pinky - Cynthia Kadohata, Marianna Raskin (ilustrátor), Stonožka, 2021

11,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Pinky

Každý z Becciných troch jedenásťročných bratov je na niečo macher, no Becca nevyniká vôbec v ničom. Jedného dňa však zazrie pri ceste malé choré prasiatko a všetko sa zrazu... Čítať viac

Vek
7+
Vydavateľstvo
Stonožka, 2021
296 strán
4 hodiny čítania

Každý z Becciných troch jedenásťročných bratov je na niečo macher, no Becca nevyniká vôbec v ničom. Jedného dňa však zazrie pri ceste malé choré prasiatko a všetko sa zrazu zmení... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

11,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 26 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024
Pinky - Cynthia Kadohata, Marianna Raskin (ilustrátor), Stonožka, 2021
11,90 €

Viac o knihe

Čo všetko dokáže jedno malé prasiatko?

Každý z Becciných troch jedenásťročných bratov je na niečo macher, no Becca nevyniká vôbec v ničom. Jedného dňa však zazrie pri ceste malé choré prasiatko a všetko sa zrazu zmení. Becca si prasiatko privlastní a dá mu meno Pinky. A nechce sa oň s nikým deliť! Pinky hneď pochopí, že patrí iba Becce. No čím je Pinky väčšia a mocnejšia, tým horšie lotroviny vystrája. No záleží na zničenej kuchyni, rozbitých dverách a vydrancovanom obchode s potravinami, keď ste si konečne našli najlepšiu kamarátku?

Cynthia Kadohata je japonsko-americká spisovateľka, ktorej tvorba je určená všetkým vekovým kategóriám. Napísala niekoľko románov pre dospelých, preslávila sa románom pre mladých dospelých, ale vyšlo jej už aj niekoľko kníh pre deti a mládež. Za svoju tvorbu získala viacero významných ocenení.
Cynthia žije v Kalifornii s dvoma ľuďmi, dvoma psami, dvoma jaštericami, no prasiatko nemá ani jedno, hoci pri písaní Pinky sa do prasiatok zaľúbila.

Marianna Raskin je uznávanou izraelskou ilustrátorkou a animátorkou. Odjakživa milovala prasiatka a rada ich kreslí, takže ponuke ilustrovať Pinky nevedela odolať. Ak práve nevytvára obrázky nezbedných prasiatok, ilustruje iné knihy.
Čítať viac
Počet strán
296
Väzba
pevná väzba
Rozmer
139×196 mm
Hmotnosť
401 g
ISBN
9788055177830
Rok vydania
2021
Vekové odporúčanie
7+
Naše katalógové číslo
1032197
Ilustrácie
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené kráľovstvo
Vydavateľstvo
Stonožka
Pre koho
pre deti
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Ať jsou bohové kdokoli, nejsou to žádní blbci. Naše posedlost slávou v nich určite vzbudzuje zároveň smích i úžas.“

Příliš blízko jatek - Charles Bukowski, 2012
Příliš blízko jatek
Charles Bukowski