Dezerty, Ottovo nakladatelství, 2005

1,36 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Dezerty, Ottovo nakladatelství, 2005
Dezerty, Ottovo nakladatelství, 2005

Dezerty

    Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Dajte hosťom viac dezertov na výber - puding alebo rez, ovocný nákyp alebo zmrzlinu, likérovú alebo... Čítať viac

    4,7 45 hodnotení
    Vydavateľstvo
    Ottovo nakladatelství, 2005
    Počet strán
    38

    Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Dajte hosťom viac dezertov na výber - puding alebo rez, ovocný nákyp alebo zmrzlinu, likérovú alebo čokoládovú penu. Všetky recepty v tejto knižke majú jednu veľkú prednosť. ... Čítať viac

    • Brožovaná väzba
    • Slovenčina
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

    Ďalšie knižné vydania (4)
    Dezerty, Gurmán Club, 2012
    Brožovaná väzba
    Slovenčina, 2012
    Do 4 – 5 dní

    Dezerty, Svojtka&Co., 2013
    Pevná väzba
    Slovenčina, 2013
    Vypredané

    Dezerty, Slovart, 2006
    Pevná väzba
    Slovenčina, 2006
    Vypredané

    Dezerty, Príroda, 2005
    Brožovaná väzba
    Slovenčina, 2005
    Vypredané

    Ďalšie knižné vydania

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

    Viac o knihe

    Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Dajte hosťom viac dezertov na výber - puding alebo rez, ovocný nákyp alebo zmrzlinu, likérovú alebo čokoládovú penu. Všetky recepty v tejto knižke majú jednu veľkú prednosť. Možno si ich pripraviť vopred a uchovávať v chladničke až do chvíle, keď ich ponúkneme hosťom.

    Z obsahu vyberáme:

    Bavorský krém s jahodami

    Čokoládová pena s pomarančovým likérom

    Suflé Grand Marnier

    Citrónové suflé

    Melónový rôsol

    Kráľovná pudingov

    Mont Blanc

    Malinový a broskyňový dezert
    Čítať viac
    Originálny názov
    Lilliput - Cook Book Series
    Počet strán
    38
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    120×160 mm
    Hmotnosť
    59 g
    ISBN
    8073600617
    Rok vydania
    2005
    Edícia
    Ottova kuchárka
    Naše katalógové číslo
    22195
    Štýl
    tradičné, rýchle, zdravé
    Jazyk
    slovenčina
    Vydavateľstvo
    Ottovo nakladatelství
    Pre koho
    pre začiatočníkov
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    4,7 / 5

    45 hodnotení

    42
    3
    4
    0
    1

    Ako sa páčila kniha vám?

    Recenzie čitateľov

    Kristi
    Neoverený nákup
    3.3.2018
    Relatívna spokojnosť.
    Recepty vyšli na jednotku, no nepáči sa mi úprava knihy, chaos v ingredienciach, raz je to pekné v kategóriách na cesto, na krém, na polevu .. ale niekde sú vypísané všetky pri jednom a tak... Čítať viac
    katka
    Neoverený nákup
    1.11.2017
    Rozhodne áno
    Ak radi skúšate nové recepty a máte slabosť na sladké, táto kniha je pre vás ako stvorená. Nájdete tu výborné recepty na tradičné aj netradičné dezerty (mnohé z nich ohúrili už množstvo našich priateľov), skvelé rady a tipy na sladké omáčky, čokoládové ozdoby a pod. Väčšina surovín je už u nás dnes ľahko dostupná, problém je skôr v preklade, ktorý bol robený dávnejšie, a tak niektoré výrazy už dnes neznejú prirodzene. Čítať viac
    gaba
    Neoverený nákup
    19.5.2008
    skveleee
    Ano potrebujete na tieto skvele pochutky niektore ingrediencie, ktore sú menej zname a mozno nie vsetky dostupne ale ak si date namahu, kazdy jeden recept v tejto knihe stoji za to. Dufam, ze ich raz vyskusam uplne vsetky. Čítať viac
    Jarusa
    Overený zákazník
    15.5.2007
    Nekupovat
    Ak mate chut skusit nove originalne recepty tak fajn, ale treba ratat s nedostupnymi surovinami na nasom trhu. Fakt su v knihe netradicne recepty, ktore sa podla mna v beznej kuchyni nevyskytuju a nerobia. Takze podla mna to bola u mna zbytocna investicia do knihy. Čítať viac

    „Vo formičke. To je ten typ splynutia, keď si pritúlite druhú bytosť chrbtom k svojmu telu. Schúlite ju tak do seba, uzavriete v objatí niekde tam, kde sa telá dotýkajú celým povrchom. Ako vlhký piesok, ktorý deti naberajú do formičiek a vzápčtí vyklápajú vytvarovaný.“

    Honeymoon - Jana Beňová, 2015
    Honeymoon
    Jana Beňová