Zimní zámek
E-kniha

Isabel Prestonová byla v osmi letech obviněna ze žhářství a vraždy. Měla založit požár v sídle hraběte Hamiltona, při kterém zahynul jeho zeť a byl jím navždy poznamenán i jeho... Čítať viac

Vydavateľstvo
David Kaps, 2021
456 strán
6-7 hodín čítania

Isabel Prestonová byla v osmi letech obviněna ze žhářství a vraždy. Měla založit požár v sídle hraběte Hamiltona, při kterém zahynul jeho zeť a byl jím navždy poznamenán i jeho nejstarší syn Nicholas. Isabel ani po deseti letech... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Čeština

9,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Zimní zámek - Alexander Stainforth, David Kaps, 2021
E-kniha
9,90 €

Viac o e-knihe

Isabel Prestonová byla v osmi letech obviněna ze žhářství a vraždy. Měla založit požár v sídle hraběte Hamiltona, při kterém zahynul jeho zeť a byl jím navždy poznamenán i jeho nejstarší syn Nicholas. Isabel ani po deseti letech nenachází klid – trýzní ji noční můry, které považuje za vzpomínky, a společnost jí ten skandál nedokáže odpustit.
Když ji Nicholas Hamilton, nynější hrabě z Corby, požádá o ruku, je zmatená. Má se stát jeho ženou a odjet s ním na Zimní zámek, místo tragického neštěstí?
Nicholas před ní něco tají… Ví, že jeho nastávající byla ze žhářství obviněna neprávem, ale jelikož je vázán přísahou, nemůže jí nic prozradit.
Isabel si po příjezdu na sídlo začíná postupně vzpomínat. A zjišťuje, že nočním můrám není radno důvěřovat. Klamou ji stejně jako lidé, kteří jsou schopni udělat vše, aby utajili rodinný skandál.
Jakou má však Nicholas jistotu, že zná skutečnou pravdu, že se nestal stejnou obětí jako Isabel a nelapil se do spletité pavučiny lží?
Čítať viac
Počet strán
456
Rok vydania
2021
ISBN MOBI
978-80-88179-29-0
ISBN EPUB
978-80-88179-28-3
Naše katalógové číslo
1146617
Štýl
historický
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
David Kaps
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

7 hodnotení

4
0
2
1
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Petra
Neoverený nákup
3.12.2023
Priemer, neohuri, ale da sa dočítať
Navrh na dej super, ale postavy aj situacie slabo vykreslene. Nechytia vas za srdce. Dolezite momenty vykreslene v 2 riadkoch, nedolezite na 20 stranach. Za mna mohla mat kniha 1/3 stran, malaby lepsiu dynamiku. Čítať viac
samuel
Neoverený nákup
21.2.2022
Nádherná kniha myslel som si že som ju už čítal, nakoľko existuje ešte jedna kniha s takým istým názvom,ale tá sa odohráva v Rusku.Aj tú knihu by som odporúčal ďalším čitateľom Čítať viac
Monika
Neoverený nákup
29.10.2021
Zimní zámek
Vrelo odporúčam pre tých ktoré milujete historické romance. Krásny príbeh,plný zvratov a stále nových
"prekvapení". Mňa veľmi zaujala a doslova som si ju vychutnala
Čítať viac

„Nemožno mi Ťa neľúbiť!“

Marína - Andrej Sládkovič, Katarína Vavrová (ilustrácie), 2017
Marína
Andrej Sládkovič, Katarína Vavrová (ilustrácie)