Tri kroky k prebudeniu - Osho, Eastone Books, 2021

8,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Tri kroky k prebudeniu

Pravdu sa nemožno naučiť, pravdu je možné iba zažiť

Prebúdzanie sa alebo prebudenie znamená, že sa sen skončil – sen nevedomia, v ktorom sme všetci strávili väčšinu svojho života, často života v napätí, v bolesti, s pocitom... Čítať viac

Vydavateľstvo
Eastone Books, 2021
Počet strán
136

Prebúdzanie sa alebo prebudenie znamená, že sa sen skončil – sen nevedomia, v ktorom sme všetci strávili väčšinu svojho života, často života v napätí, v bolesti, s pocitom nenaplnenia a naháňaním sa za ilúziami, ktoré sú iba náhradami za to... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

8,99 €

Na sklade 3 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 6 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Prebúdzanie sa alebo prebudenie znamená, že sa sen skončil – sen nevedomia, v ktorom sme všetci strávili väčšinu svojho života, často života v napätí, v bolesti, s pocitom nenaplnenia a naháňaním sa za ilúziami, ktoré sú iba náhradami za to, čo skutočne hľadáme. Prebudenie sa zo sna znamená osvietenie.
Táto kniha nás prevedie tromi krokmi na ceste k prebudeniu, ktoré nám pomôžu vymaniť sa z nášho nastavenia, z obmedzení a frustrácií. Tie tri kroky sú sloboda vedomia, jednoduchosť mysle a prázdnota mysle. Prvá vec, ktorá je potrebná pre oslobodenie mysle a prebudenie inteligencie, je uvedomiť si: žiadna myšlienka nie je moja. V priebehu knihy nás Osho prevedie procesom oslobodenia sa od identifikácie – stotožňovania sa s kýmkoľvek alebo čímkoľvek - a umožní nám uvidieť záblesk toho, aký úžasný môže byť život prebudeného človeka.
Čítať viac
Počet strán
136
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
145×207 mm
Hmotnosť
35 g
ISBN
9788081094071
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
844517
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Eastone Books
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Eastone Books

Čítať viac

„Pravdou je, že ľudia vás budú súdiť tak či tak, či už žijete podľa seba, alebo podľa iných.“