Preskočiť na hlavný obsah
Cleopatra a Frankenstein - Coco Mellors, Literárna bašta, 2024

Neprestávaj snívať
E-kniha

Osudy 4 žien a štipka filozofie

Keď sa vďaka okolnostiam stretnú úplne rozdielne ženy, je to vždy nadlho. Majú veľa, čo si môžu povedať, odovzdať, naučiť sa jedna od druhej. Kým to však pochopia, zažijú... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ecovea
189 strán
3-4 hodiny čítania

Keď sa vďaka okolnostiam stretnú úplne rozdielne ženy, je to vždy nadlho. Majú veľa, čo si môžu povedať, odovzdať, naučiť sa jedna od druhej. Kým to však pochopia, zažijú všeličo. Aj ženy v tomto príbehu sú na tom podobne... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

6,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Neprestávaj snívať - Daniela Tejkalová, Ecovea
E-kniha
6,90 €

Viac o e-knihe

Keď sa vďaka okolnostiam stretnú úplne rozdielne ženy, je to vždy nadlho. Majú veľa, čo si môžu povedať, odovzdať, naučiť sa jedna od druhej. Kým to však pochopia, zažijú všeličo. Aj ženy v tomto príbehu sú na tom podobne.

Laura, atraktívna a ambiciózna tridsiatnička, stretáva počas svojej sľubnej kariéry vo veľkej firme mladšiu kolegyňu Ninu, nenápadnú krehkú bytosť s vetrom vo vlasoch. Zažívajú množstvo nepríjemných aj úsmevných situácií. Od vzájomného pohŕdania jedna druhou prejdú časom k úprimnému priateľstvu. Dej obohacuje svojimi radami Sofia, zrelá a láskavá kolegyňa z Francúzska a príbeh prepletá svojimi úvahami aj cestovateľka, nespútaná a odvážna Dina. Pracujú, stretávajú nových mužov, zamilujú sa aj rozchádzajú, zažívajú pereje života i dupot konských kopýt, smrť aj svoj život naruby. Podarí sa im nájsť vysnívaný pokoj v duši? Čo im napokon pomôže?
Čítať viac
Naše katalógové číslo
1342105
Počet strán
189
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Ecovea
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

„Ak vieš pozorne počúvať a sústrediť sa, môžeš vidieť oveľa viac, ako keby si mal oči otvorené.“

Môj dedko je čerešňa - Angela Nanetti, 2007
Môj dedko je čerešňa
Angela Nanetti