Dohoda - Lilka Plonka, Paulina Świst, Red, 2022

15,80 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Dohoda - Lilka Plonka, Paulina Świst, Red, 2022
Dohoda - Lilka Plonka, Paulina Świst, Red, 2022

Dohoda

Když Mala pozná modrookého boha sexu, obrátí se její život vzhůru nohama. Zakouká se do něj a pak se zmatená a omámená rozhodne, že tohoto muže, který jí během půl hodiny... Čítať viac

1. diel série
Mala M (CZ)
Vydavateľstvo
Red, 2022
256 strán
4-5 hodín čítania

Když Mala pozná modrookého boha sexu, obrátí se její život vzhůru nohama. Zakouká se do něj a pak se zmatená a omámená rozhodne, že tohoto muže, který jí během půl hodiny poskytl více rozkoše než všichni její dosavadní chlapi dohromady, musí za... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština

15,80 €

-17 %
Pôvodná cena: 19,20 €
Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Dostupné v troch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Umenie podnikať - Ivica Ďuricová,Miriama Polohová, Simona Kubán a kolektív, SCR, 2024
Dohoda - Lilka Plonka, Paulina Świst, Red, 2022
15,80 €

Viac o knihe

Když Mala pozná modrookého boha sexu, obrátí se její život vzhůru nohama. Zakouká se do něj a pak se zmatená a omámená rozhodne, že tohoto muže, který jí během půl hodiny poskytl více rozkoše než všichni její dosavadní chlapi dohromady, musí za každou cenu najít. Jako na potvoru se neznámo odkud vynoří „ten druhý“ – okouzlující, roztomilý a inteligentní soused, který je připraven učinit mnohé pro to, aby udržel dobré sousedské vztahy. Je lepší vrabec v hrsti, nebo holub na střeše? Ale to je asi nejmenší problém z těch, které se na Malu valí. Část z nich se týká i její nejlepší kamarádky Zuzy. A to se Male vůbec, ale vůbec nezamlouvá…

Čítať viac
Originálny názov
Mala M.
Počet strán
256
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
302 g
ISBN
9788027703586
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1396237
Štýl
erotický
Jazyk
čeština
Pôvod
Poľsko
1. diel série
Mala M (CZ)
Vydavateľstvo
Red
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,1 / 5

7 hodnotení

0
1
6
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

19.4.2024
Súdite či nesúdite knihu podľa obálky? Vie vás obálka navnadiť alebo naopak odradiť? Ktorá obálka vás v poslednej dobe očarila? Ja sa priznám, že obálka tejto knihy ma očarila na prvý pohľad. Vzhľadom na to, že ide o erotický román, som sa pustila do čítania bez akýchkoľvek očakávaní. Avšak moje nadšenie po prológu veľmi rýchlo vyprchalo.

Hlavnou hrdinkou je tridsiatnička Mala, ktorá si užíva život bez obmedzenia. Čo mi ale vadilo, autorky ju miestami vykreslili ako alkoholičku, ktorá má rada sex a v každej druhej vete nadáva. Jej kamarátka Zuzka bola už o čosi sympatickejšia. Práve na večierku u Zuzky sa Mala zapletie s mužom, ktorého po vášnivom spojení označí za "boha sexu".

Na konci každej kapitoly máme možnosť nahliadnuť do tej vášnivej noci s modrookým neznámym. Erotické scény boli opísané naozaj podrobne a bolo to fakt žhavé. Medzitým, ako Mala nevie zabudnúť na tú noc, sa na scéne objaví jej nový sused Pawel. Zo začiatku sa javil ako sympatický muž, ale po čase som ho začala podozrievať a tušila som, že ešte kartami poriadne zamieša.

Spoznávame aj záhadného Ramsesa z tej osudnej noci. Vlastne, keď nad ním rozmýšľam, veľa o sebe neprezradil a škoda, že mu nebola venovaná väčšia pozornosť. Koniec bol síce prekvapivý, ale zároveň ma veľmi nenadchol. A čo sa názvu týka, vlastne ani neviem o akú dohodu v knihe išlo.

Musím ale vyzdvihnúť štýl písania autoriek, ktorý je naozaj jednoduchý a čítalo sa to rýchlo. Ale aj napriek tomu vo mne Dohoda nezanechala žiadne hlbšie emócie.
Čítať viac
Zuzana
Neoverený nákup
22.2.2023
dobře napsaná kniha i když trochu jiná než ostatní její knihy ,přečetla jsem ji za jeden den, jako všechny od autorky Swist Čítať viac
28.1.2023
Zaujímavý námet a aj prevedenie. Vidím tam štýl Pauliny, ktorý sa mne osobne veľmi zapáčil, ale niečo mi tam aj vadilo.

Mala bola totálne bláznivá, aj keď niekedy až príliš opisovaná ako alkoholička, čo je aj jednou z tých vecí, ktoré mi vadili.

Kniha je písaná iba jedným pohľadom - Malou, takže sme nevideli do hlavy aj jemu, čo tiež bolo trošku na škodu, inak by sa mi to aj celkom viac páčilo.
Bolo to miestami fakt vtipné, jej spomienky na neho horúce a vášnivé. Tajomné, lebo sme nevedeli, čo chce docieliť on a o akú dohodu tu vôbec pôjde.

Do Malinho príbehu sa zaplietol aj nový sused, ktorý bol tiež zaujímavou postavou a nevedela som, čo s ním bude ďalej. A čo nakoniec bolo, to ma prekvapilo.

Čo sa mi páči a zároveň aj nepáči, je to, že vlastne stále aj po prečítaní celkom neviem o tej dohode. Lebo je tu viac možností a každá z nich môže byť správna. Je to ale určite navnadenie na ďalší diel.

Ani neviem ako a prečítala som celú knihu, čo bolo na jednej strane výborné. Ide to naozaj rýchlo, super sa to číta. Ale celkový dojem je taký rýchlo zabudnuteľný. A, dokelu, ja som predtým netušila, že to bude séria a nechcela som čakať dlho na ďalší diel :D

Viem, že už vyšiel, ale nečítala som naň veľmi pozitívne ohlasy, takže ani neviem, či sa do neho pustiť...


Tento diel hodnotím tak na: 3,5/5
Čítať viac
9
Overený nákup
13.8.2022
Podla mna najslabsia z autorkinych knih- citala som vsetky.... Tym, ze hlavnymi postavami nie su "stare zname" z predoslych casti, kniha straca smrnc a tie horucejsie sceny posobia lacno a trochu vulgarne. A koniec je taky nijaky, nemam rada otvorene konce. Za mna priemerna kniha tentokrat, predosle su isto lepsie! Čítať viac

„Keď som nemal čo stratiť, dostalo sa mi všetkého. Keď som prestal byť tým, kým som bol, našiel som sám seba. Keď som spoznal poníženie, a napriek tomu som kráčal ďalej, pochopil som, že si môžem slobodne vybrať osud.“

Záhir - Paulo Coelho, 2008
Záhir
Paulo Coelho