Audiokniha
Tři - Valérie Perrin, Jota, 2024
Audiokniha
Audiokniha
Tři - Valérie Perrin, Jota, 2024
Audiokniha

Tři
Audiokniha

Audiokniha Tři, kterou napsala Valérie Perrinová. Nová audiokniha Valérie Perrinové využívá všechny triky, kouzla a postupy, které jsme poznali a obdivovali už jako čtenáři... Čítať viac

Vydavateľstvo
Jota, 2024
Interpret
Dĺžka
21:42

Audiokniha Tři, kterou napsala Valérie Perrinová. Nová audiokniha Valérie Perrinové využívá všechny triky, kouzla a postupy, které jsme poznali a obdivovali už jako čtenáři románu Vyměnit vodu květinám. Čítať viac

  • MP3 na stiahnutie
  • Čeština

14,58 €

Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Tři - Valérie Perrin, Jota, 2024
Audiokniha
14,58 €

Viac o audioknihe

„Jmenuju se Virginie. Z těch tří dnes se mnou mluví jen Adrien. Nina mnou opovrhuje. S Étiennem už nechci nic mít já. Přesto mě od dětství fascinují. Nikdy jsem k nikomu nebyla tak pevně připoutaná jako k těm třem.“
1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. Okamžitě se spřátelí. Jsou nerozluční. Milují stejné věci, stejnou muziku. Společně se učí i poflakují, bojují s učiteli a hledají své místo v rodinách i ve světě dospělých. Sdílejí svá zranění i své touhy. Společně spřádají sny o hudební skupině, která nechá za zády úzkoprsý venkov a jednou dobude Paříž. Nikdo a nic je nerozdělí. Ale sdílejí skutečně všechno?
2017. Na dně jezera, u něhož trávili horká odpoledne i noční alkoholové večírky, je jednoho dne objeven vrak auta, který tam ležel dlouhá léta, a v něm pozůstatky lidského těla. Virginie, novinářka s tajemnou minulostí, píše o události reportáž. Její vzpomínky postupně osvětlují pavučinu vztahů, která trojici přátel z dětství spojuje. Co se s nimi za ta léta stalo? Proč jsou všichni tři tak napjatí a čekají se zatajeným dechem na výsledky policejního vyšetřování? Patří ostatky někomu, koho dobře znali? A jak to všechno souvisí s jejich přátelstvím?
Nová audiokniha Valérie Perrinové využívá všechny triky, kouzla a postupy, které jsme poznali a obdivovali už jako čtenáři románu Vyměnit vodu květinám. Celý svůj báječný literární talent dává do služby příběhu tří přátel, který nás zajme, pohltí a nepřestane fascinovat, dokud se jeho nitky před námi nerozpletou a zase nespojí v překvapivém závěru.
Je to příběh o lásce a přátelství? Nebo spíše romantický popis bolestného a zranitelného dospívání, výpověď o hořkém hledání vlastní identity, tragická zpráva o rodičích a dětech a jejich neschopnosti se navzájem milovat? Či dokonce detektivka, román o vině a trestu? Román Tři je především dojemnou oslavou přátelství, lásky a života i s jeho tajemností, překvapivostí a temnými zákrutami.Nahrávka vznikla podle knihy Valérie Perrinové Tři, vydané Nakladatelstvím JOTA v roce 2022. Copyright © Editions Albin Michel — Paris 2021. Z francouzského originálu Trois přeložila Jitřka Řihánková. Translation © Jitka Řihánková, 2022. Audiokniha © Nakladatelství JOTA, s. r. o., 2024. Čte Karolína Zbořilová. Režie, střih a mastering Jiří Lukášek. Vydalo Nakladatelství JOTA, s. r. o., v roce 2024.
Čítať viac
Dĺžka
21:42
Naše katalógové číslo
2428787
Štýl
historický, mysteriózny
Jazyk
čeština
Pôvod
Francúzsko
Vydavateľstvo
Jota
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

3 hodnotenia

1
1
1
0
0

Ako sa páčila audiokniha vám?

Recenzie čitateľov

16

Čitateľka od roku 1993, lovkyňa antikvariátnych pokladov a milovníčka ilustrácií bookstagram @mrs.columbo.loves.reading

Irisa Krížiková
Overený zákazník
26.9.2022
ak sa Vám páčila autorkina kniha Vyměnit vou květinám, užijete si aj túto
V tejto knihe nájdete všetko - lásku, priateľstvo, šťastie, rodinné tragédie, záhadu, sklamanie, šikanu, zradu, ale aj oslobodenie, odpustenie, nový začiatok a nádej. K tomu pripočítajte rôznorodé postavy, ktoré autorka dokonale pozná a výborný štýl jej písania. Vďaka nemu jednotlivé charaktery aj scény pôsobia živo, aj keď píše o všedných veciach.
Niekto možno plynutie deja označí za pomalé, no ja som si užívala toto mierne tempo. Mala som možnosť spoznať postavy do hĺbky a nechala som sa unášať atmosférou.
Krásny čitateľský zážitok, emotívny a pohlcujúci.
Odporúčam, ak máte radi spoločenské romány v pomalšom tempe, s podmanivou atmosférou a citlivým príbehom.
Čítať viac

Vydavateľstvo Jota

Čítať viac

„Nakoniec som si spisovateľov rozdelil do dvoch kategórií: tých, ktorí vás nechajú prísť načas, a tých, ktorí spôsobujú meškanie.“

Klub nenapraviteľných optimistov - Jean-Michel Guenassia, 2016
Klub nenapraviteľných optimistov
Jean-Michel Guenassia