Trochu jiná slečna Bridgertonová
E-kniha

Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka.... Čítať viac

3. diel série
Rokesby
Vydavateľstvo
Ikar CZ, 2020
320 strán
4-5 hodín čítania

Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Čeština

9,79 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona. Zdálo by se, že na tom není zas tak nic divného. Problém však je, že žádný z jejích londýnských nápadníků tyto požadavky nesplňuje.
Při návštěvě svých známých v Dorsetu objeví Poppy při průzkumu pobřeží skrytou pašeráckou jeskyni. Její radostné vzrušení se však velice rychle změní ve zděšení, protože narazí i na pašeráky, kteří ji bez okolků zajmou. Svázanou a s roubíkem ji zanechají přímo v kapitánově kajutě. Jaké je poté překvapení kapitána Andrewa Jamese Rokesbyho, když najde Poppy ve své kajutě. Kapitán tajně přepravuje pro britskou vládu citlivé dokumenty a právě ho čeká nebezpečná plavba do Portugalska, když se u něj neplánovaně vyskytne úplně cizí žena. Co s ní? Nedá se nic dělat, Poppy musí s nimi. Během cesty po moři se mezi Andrewem a Poppy odehrává válka slov, která však postupně přechází v něco víc. Poppy však netuší, že Andrew má tajemství.
Čítať viac
Originálny názov
The Other Miss Bridgerton
Počet strán
320
Rok vydania
2020
Edícia
Bridgertonovi
Naše katalógové číslo
1562791
Štýl
dobrodružný, historický, romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené štáty
3. diel série
Rokesby
Vydavateľstvo
Ikar CZ
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,2 / 5

10 hodnotení

5
3
1
1
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Od Julie Quinnovej mám už čo to načítané. Musím ale povedať, že táto kniha je medzi mojimi obľúbenými. Veľmi sa mi páčili rozhovory medzi Andrewom a Poppy, až mi nedovolili knihu pustiť z ruky. Pekné, veľmi vtipné a rýchle čítanie, ideálne na pláž ale aj na hocikde inde.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

Ivana Puškárová
Neoverený nákup
22.2.2021
Výborná kniha
Príjemné, dobrodružné a zároveň vtipné čítanie. Oceňujem prostredie, ktoré si autorka vybrala pre knihu, od jaskyne, cez loď a napínavé ukončenie knihy. Hlavné, aj vedľajšie postavy sú pekne stvárnené, krásny vzťah medzi súrodencami. Odporúčam. Čítať viac
Hana
Neoverený nákup
13.6.2020
nie je to ono
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Neviem, čo je to s tými Rokesbyovcami, ale nikdy mi nesadli tak ako Bridgertonovci alebo Smith-Smithovci (poslední menovaní ako kedy). Myslela som si, že keďže ide o Bridgertonovú, bude to lepšie. Ale keď jej partnerom sa stal Rokesby...skončilo to tak rokesbyovsky- nejak to nebolo ono.

Na začiatku skončí Poppy ako zajatkyňa na Andrewovej lodi. Fajn. To je dobré. Lenže. Vadilo mi ako rýchlo spolu začali vychádzať. Ona bola jeho nedobrovoľný zajatec, logicky by mala byť nespokojná, viac vystrašená a nahnevaná. On bol kapitánom, ktorý sa teraz musel zaoberať neplánovanou a nechcenou zajatkyňou - logicky mal byť viac otrávený. Chýbal mi tam proste konflikt. Príliš rýchlo spolu začali dobre vychádzať a tak...keď som už nedostala, čo som chcela, tak...už sa mi nechcelo tráviť čas ani čítaním ich príjemných slovných potýčok (medzi zajatkyňou a pirátom- tiež sa vám to zdá nepravdepodobné?) Stred knihy som len preletela.

Najlepšia scéna bola na konci *SPOILER* keď sa stretli na rodinej večeri - nabité tajomstvom a emóciou! Konečne niečo viac, než "milé" pocity, aké Poppy v Andrewovi vyvolávala počas celého deja.
Čítať viac

Julia Quinn

Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar CZ

Čítať viac

„Na jeho očiach je niečo zvláštne - dokážete sa do nich zamotať ako do pavučiny.“

Road trip - Beth O'Leary, 2022
Road trip
Beth O'Leary