Markýz hledá ženu
E-kniha

Hledání manželky je podle markýze z Mertonu náročný úkol, který potřebuje plán a seznam vhodných kandidátek. Co si ale počne s tím, že se jeho myšlenky točí jen kolem Dotty,... Čítať viac

2. diel série
Worthingtonovi
Vydavateľstvo
Grada, 2022
328 strán
5-6 hodín čítania

Hledání manželky je podle markýze z Mertonu náročný úkol, který potřebuje plán a seznam vhodných kandidátek. Co si ale počne s tím, že se jeho myšlenky točí jen kolem Dotty, která jeho požadavkům ani trochu neodpovídá? Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

15,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?
Ďalšie e-knižné vydania
Markíz hľadá manželku - Ella Quinn, Slovenský spisovateľ, 2022
PDF EPUB MOBI
Slovenčina, 2022
Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Hledání manželky je podle markýze z Mertonu náročný úkol, který potřebuje plán a seznam vhodných kandidátek. Co si ale počne s tím, že se jeho myšlenky točí jen kolem Dotty, která jeho požadavkům ani trochu neodpovídá? Jen kdyby jí dokázal odolat…
Čítať viac
Originálny názov
When a Marquis Chooses a Bride
Počet strán
328
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1764753
Štýl
historický, romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
Worthingtonovi
Vydavateľstvo
Grada
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

9 hodnotení

6
2
1
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

19
Overený zákazník
25.2.2024
Úžasné pokračovanie
A kým prvá časť išla trochu hopom, táto plynula elegantným tempom a bola fantastická. Kto už náhodu zabrúsil do prvej časti, ale akosi sa mu nezdala, nevešajte hlavu, záchrana prichádza hneď s druhým dielom.

Dominic Merton, markíz z Mertonu, to je vám riadny snob a škrobený panák. Niekto by mu mal to pravítko z riti vytiahnuť a jeho názory trochu zmodernizovať. Nádej prichádza so slečnou Dotty, alebo Theou, ako ju pekne volal, ktorá stojí nohami pevne na zemi, nebojí sa prejaviť názor, je vzdelaná a elegantná a k tomu všetkému ochotná pomáhať kde je treba. Aj keby malo ísť o záchranu samotného zaslepeného Dominika.

Nuž toto bolo veeeeľmi príjemné prekvapenie. Správna dávka pikantností, hrsť zábavy, trošku dramatična a veľa romantiky. Dokonalé. Z tejto časti som nadšená a bolo skvelé sledovať, ako sa Dom mení na niekoho skutočne lákavého a obstojného a trebalo k tomu len správne vedenie a dávku zamilovanosti. Thea bola skvelá a nebojácna, presne taká, akú Dom jednoznačne potreboval.
Hoci sa spočiatku Domovi zdá, že preňho nie je tá pravá a pod jeho úroveň, rýchlo zistí, že láske skrátka na tituloch nezáleží.

Perfetná.
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„Úlohou rozprávača nie je povedať ti, ako máš myslieť, ale dať ti otázky, o ktorých máš premýšľať.“

Cesta králů - Brandon Sanderson, 2012
Cesta králů
Brandon Sanderson