Hon na tučniaka - Juraj Raýman, Viliam Slaminka (ilustrátor), Slovart, 2022

12,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Hon na tučniaka

Leo sa narodil na Štedrý deň, a tak je zvyknutý oslavovať narodeniny doobeda a Vianoce večer. Ale v deň jeho ôsmych narodenín všetko pokazí príchod nového súrodenca. Ešte sa ani... Čítať viac

Vek
8+
Vydavateľstvo
Slovart, 2022
Počet strán
112

Leo sa narodil na Štedrý deň, a tak je zvyknutý oslavovať narodeniny doobeda a Vianoce večer. Ale v deň jeho ôsmych narodenín všetko pokazí príchod nového súrodenca. Ešte sa ani nenarodil, a už sú s ním samé problémy! Jeho vinou musí mama tráviť sviatky.. Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

12,95 €

Na sklade 5 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 24 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Leo sa narodil na Štedrý deň, a tak je zvyknutý oslavovať narodeniny doobeda a Vianoce večer. Ale v deň jeho ôsmych narodenín všetko pokazí príchod nového súrodenca. Ešte sa ani nenarodil, a už sú s ním samé problémy! Jeho vinou musí mama tráviť sviatky v pôrodnici a vystresovaný otec nestíha, vystrojiť Leovi ani jednu oslavu. No keď Leo prepašuje pod bundou zo zoo tučniaka a rozhodne sa s ním odísť na dlhú cestu do jeho pravej domoviny, rozbehne sa lavína nečakaných udalostí a Leo zažije ten najneobyčajnejší Štedrý večer a najdobrodružnejšie narodeniny.

Pozor! V príbehu sa vyskytujú letiace autá, kriminálna zápletka, v ktorej pôjde o život, a trojica nestarnúcich dôchodcov Gašpar, Melichar a Baltazár.
V stopách utečencov nekráča len dvojica nemotorných chovateľov, ktorí hľadajú tučniaka, a svojrázna opatrovateľka Kápia, ktorá pátra po Leovi, ale aj zločinný zoologický námestník, čo nenávidí zvieratá. Do pátrania sa zapojí dokonca aj polícia!
Čítať viac
Počet strán
112
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×190 mm
Hmotnosť
333 g
ISBN
9788055657516
Rok vydania
2022
Vekové odporúčanie
8+
Naše katalógové číslo
1641441
Ilustrácie
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Slovart
Pre koho
pre deti a mládež
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Slovart

Čítať viac

„Ať jsou bohové kdokoli, nejsou to žádní blbci. Naše posedlost slávou v nich určite vzbudzuje zároveň smích i úžas.“

Příliš blízko jatek - Charles Bukowski, 2012
Příliš blízko jatek
Charles Bukowski