Ticket to Ride Map Collection: Nederland - Alan R. Moon, Days of Wonder, 2013

28,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Ticket to Ride Map Collection: Nederland

Ticket to Ride Map Collection: Nederland, je ďalšie rozšírenie pre hru Ticket to Ride alebo Ticket to Ride: Europe, prinášajúca možnosť budovať železničné cesty v Holandsku... Čítať viac

Séria
Ticket to Ride
Vek
8+
Výrobca
Days of Wonder, 2013

Ticket to Ride Map Collection: Nederland, je ďalšie rozšírenie pre hru Ticket to Ride alebo Ticket to Ride: Europe, prinášajúca možnosť budovať železničné cesty v Holandsku... Čítať viac

  • Hra
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

Naši škriatkovia odporúčajú

Sia: Reasonable woman

Viac o produkte

Ticket to Ride Map Collection: Nederland, je ďalšie rozšírenie pre hru Ticket to Ride alebo Ticket to Ride: Europe, prinášajúca možnosť budovať železničné cesty v Holandsku.
Herný systém v tomto rozšírení ostáva rovnaký ako v základnej hre Ticket to Ride. Prináša však dve novinky. Prvá je , že skoro všetky trate sú dvojité, teda medzi mestami môžu viesť dve trate. A bez ohľadu na počet hrajúcich hráčov, sú všetky tieto trate neustále v hre. A druhá vec, ktorá nadväzuje na tú prvú je, že za každú postavenú trať treba (okrem kariet) zaplatiť poplatok. Za jedinú trať medzi mestami a za prvú trať z dvojice tratí musí hráč zaplatiť poplatok 1-4 mince do banku.
Za druhú trať pri zdvojených tratiach musí tento poplatok hráč zaplatiť tomu, kto postavil prvú trať. Hráči začínajú hru s 30 mincami a ak nemôžu zaplatiť poplatky, musia si vziať pôžičku (kartu), pričom za každú sa na konci hry hráčovi odčíta 5 bodov.
Mince na konci hry tiež prinášajú víťazné body, v závislosti od počtu hráčov - napríklad pri hre piatich hráčov, hráč s najvyšším počtom mincí získa až 55 bodov, druhý 35 bodov, ďalší 20, 10 a posledný 0 bodov.

Obsah hry: 1 hrací plán, 44 kariet tratí, žetóny poplatkov, pravidlá
Jazyk hry: jazykovo nezávislé
Jazyk pravidiel: anglický
Čítať viac
Jazyk
angličtina
Vekové odporúčanie
8+
Naše katalógové číslo
242958
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

„Víra v budoucnost - to je pochybná ctnost, nemyslíš? Něco stejně pošetilého jako stavět modely lodí do lahví. Víš, jak to myslím - obdivuhodné, ale trochu z toho naskakuje husí kůže. “

Domov na konci světa - Michael Cunningham, 2013
Domov na konci světa
Michael Cunningham