Mini Buggy, UGEARS, 2020

11,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Mini Buggy

    Vitajte v rozširujúcom sa vozovom parku v úžasnej kolekcii drevených mechanických modelov Ugears. Radi by sme Vám predstavili nový model Mini Buggy. Táto miniatúrna bugina s... Čítať viac

    Výrobca
    UGEARS, 2020

    Vitajte v rozširujúcom sa vozovom parku v úžasnej kolekcii drevených mechanických modelov Ugears. Radi by sme Vám predstavili nový model Mini Buggy. Táto miniatúrna bugina s dunami je pripravená vziať vás na cestu.. Čítať viac

    • Hra

    11,90 €

    Na sklade 1 ks
    Posielame ihneď

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024
    Mini Buggy, UGEARS, 2020
    11,90 €

    Viac o produkte

    Vitajte v rozširujúcom sa vozovom parku v úžasnej kolekcii drevených mechanických modelov Ugears. Radi by sme Vám predstavili nový model Mini Buggy. Táto miniatúrna bugina s dunami je pripravená vziať vás na cestu.

    Ak ste vo svete šikovných mechanizmov Ugears nováčikom, Mini Buggy je jedným z modelov, s ktorými chcete začať.
    Neprepadne vám množstvo detailov, ako by mohli niektoré z našich modelov na pokročilejšej úrovni dosiahnuť, napriek tomu je montáž modelu Buggy zaujímavým a veľmi pútavým procesom.
    K dispozícií je farebný návod, ktorý je súčasťou balenia, nie je však potrebné žiadne lepidlo ani ďalšie nástroje - všetko, čo potrebujete na montáž, je dodávané so sadou.

    Mini Buggy je poháňaný gumovým motorom. Vďaka otvorenému dizajnu karosérie môžete vidieť pohyb prevodových stupňov a kolies v pracovnom motore. Stačí ho namotať, potiahnuť spínač na zadnej strane modelu a vaša bugina s dunami vyrazí vpred.
    Alebo: môžete upraviť smer pohybu svojho malého vozidla otočením jeho predných kolies - ak chcete, urobte z neho kruhy naháňajúce chvost! Zatiaľ čo predné kolesá umožňujú, aby bol váš Buggy ovládateľný, zadné, jazdné a kolesá tiež poskytujú stabilitu. Zadné kolesá sú väčšie a majú gumové gumy, ktoré zaisťujú lepšiu trakciu povrchu a plynulejšiu jazdu.

    Rovnako ako všetky modely Ugears je Mini Buggy vyrobený z prírodnej voňavej preglejky, ktorej kvalitu overujú európske laboratóriá.

    Ak stále nie ste presvedčení, že Mini Buggy sa rovná vzrušujúcemu času, povedali by sme, že iba dvaja Mini Buggy dokážu poraziť to, koľko zábavy s týmto modelom môžete zažiť. Prečo? Vysvetlenie je veľmi jednoduché - dve Mini Buggy sú preteky!

    Počet dielov: 80 kusov
    Veľkosť modelu: 105 x 88 x 88 mm
    Veľkosť balenia: 100 x 275 x 7 mm

    Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie

    Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
    Povoliť cookies a zobraziť
    Čítať viac
    Rozmery krabice
    100×275 mm
    Hmotnosť
    200 g
    Naše katalógové číslo
    831705
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Kúpte spolu
    Mini Buggy, UGEARS, 2020
    Scrambler UGR-10 – sajdka, UGEARS, 2020
    45,21 €
    Ušetríte 3,59 €

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Kúpte spolu
    Mini Buggy, UGEARS, 2020
    Scrambler UGR-10 – sajdka, UGEARS, 2020
    45,21 €
    Ušetríte 3,59 €

    „Človek má toľko začiatkov, koľko je v živote dní a predsa sa niektoré veci už nikdy nezmenia.“