Z Barcelony s láskou - Elizabeth Adler, Remedium, 2012

11,12 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Z Barcelony s láskou - Elizabeth Adler, Remedium, 2012
Čítaná
Z Barcelony s láskou - Elizabeth Adler, Remedium, 2012

Z Barcelony s láskou
Čítaná

Bibi Fortunata mala všetko, čo si kedy mohla priať. Bola speváčka, herečka, osobnosť... Pred dvoma rokmi ju zatkli za podozrenie z vraždy svojho milenca a jeho novej známosti,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Remedium, 2012
352 strán
5 hodín čítania

Bibi Fortunata mala všetko, čo si kedy mohla priať. Bola speváčka, herečka, osobnosť... Pred dvoma rokmi ju zatkli za podozrenie z vraždy svojho milenca a jeho novej známosti, ktorá bola zároveň Bibinou najlepšou priateľkou. Bibi zapĺňala titulné stránky. Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Výborný stav
  • Slovenčina

11,12 €

Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024
Z Barcelony s láskou - Elizabeth Adler, Remedium, 2012
11,12 €

Viac o knihe

Bibi Fortunata mala všetko, čo si kedy mohla priať. Bola speváčka, herečka, osobnosť... Pred dvoma rokmi ju zatkli za podozrenie z vraždy svojho milenca a jeho novej známosti, ktorá bola zároveň Bibinou najlepšou priateľkou. Bibi zapĺňala titulné stránky novín a o takej publicite sa jej manažérom ani nesnívalo. Polícii sa však nepodarilo nič dokázať, a tak ju museli pustiť na slobodu. Avšak oblak podozrenia sa nad ňou stále vznášal. Bibi odcestovala do Barcelony, kde zmizla bez stopy. Bibina dcéra Paloma požiada súkromného vyšetrovateľa Maca Reillyho a jeho priateľku Sunny Alvarezovú o pomoc. Mac a Sunny nedokážu odolať pokušeniu raz a navždy objasniť túto záhadu. Kto stojí za vraždou Bibinho milenca? Kto má záujem zničiť Bibi život? A na čiu žiadosť sa majú dostaviť do Barcelony?

Rukopis Elizabeth Adler, jej šťavnaté opisy, nečakané zápletky a priam dekadentný luxus vás prostredníctvom románu Z Barcelony s láskou prenesú v priestore.
Čítať viac
Počet strán
352
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
205×125 mm
Hmotnosť
456 g
Rok vydania
2012
Naše katalógové číslo
1011613
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Remedium
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

1 hodnotenie

0
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Veronika
Neoverený nákup
5.3.2013
pohodové čítanie
Knihy Elizabeth Adlerovej som mala vždy rada. Vďaka nim môžem "cestovať" po svete z pohodlia domova. Inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Hoci zo začiatku to tak ani veľmi nevyzeralo, no zhruba v polke knihy začali prekrásne opisy Španielska a už opäť to bola stará-dobrá Adlerová, na akú som zvyknutá.
Čo by som knihe vytkla je preklad a časté preklepy. Inak knihu vrelo odporúčam všetkým, ktorí hľadajú príjemné oddychové čítanie.
Čítať viac

„Všetko, čo sa stane, sa stane. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo niečo iné, spôsobí, aby sa stalo niečo iné. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo znova, sa znova stane. Nemusí sa to však stať presne v tomto poradí.“