Dvě zrcadla - Karolina Limrová, Host, 2011

12,18 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Dvě zrcadla - Karolina Limrová, Host, 2011
Dvě zrcadla - Karolina Limrová, Host, 2011

Dvě zrcadla

Pro všechny fanoušky romantické ságy Stmívání... Čítať viac

Vydavateľstvo
Host, 2011
260 strán
4-5 hodín čítania

Pro všechny fanoušky romantické ságy Stmívání... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština
14,80 €

12,18 €

-18 %
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 6 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Kdyby si Joshua Merboth nekoupil starobylý dům nedaleko od Longville, zřejmě by nikdy Katy Simmonsovou nepoznal. A nikdy by nepřišel na to, že láska může být silnější než peklo smrti a krve. Joshua spatří Katyinu tvář poprvé v prastarém zrcadle, které objeví na půdě chátrajícího sídla. Nemůže slyšet její srdce ani cítit její vůni. Nemůže jí ublížit. Jeho stříbrné oči se mohou jen dívat a v jeho duši se objeví záblesk čehosi, o čem si myslel, že už je navždy ztraceno. Ale co když přijde den, kdy zjistí, že mu to nestačí? Co když víc než po lidské krvi začne toužit po zvuku jejího hlasu? Má někdo jako on vůbec právo chtít něco víc než její úsměv?
V romantickém příběhu s prvky fantasy se v rychlém sledu událostí střídají promluvy obou hlavních hrdinů a my sledujeme napínavý děj ze dvou úhlů pohledu. V knize najdeme všechny atributy spojené s tímto žánrem; především však rozehrává odvěké téma o síle lásky a boji dobra se zlem.
Čítať viac
Počet strán
260
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
140×215 mm
Hmotnosť
362 g
ISBN
9788072944590
Rok vydania
2011
Naše katalógové číslo
103028
Štýl
historický, romantický
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Host
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

12 hodnotení

9
1
1
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Katka
Neoverený nákup
5
19.5.2014
Román sa mi veľmi páčil.Je to prvá časť upírskej trilógie,ešte nasledujú Dva meče a Dva životy...tretia časť ešte pokiaľ viem nie je dopísaná,ale dúfam,že raz bude a teším sa na ňu.Autorka tu zase nesklamala.Nájdeme tu lásku,romantiku ale aj napätie a upírovov.Je písaný ľahkým štýlom a dobre sa číta,jedným dychom.Komu sa páčila Twillight sága,tak tieto romány sú pre nich určené,lebo vlastne vznikli ako ff na ňu.Naozaj príjemné čítanie.
Čítať viac
Slávočka
Neoverený nákup
2
8.6.2014
Naozaj veľmi dobrý nápad s tými zrkadlami. Takisto mi nevadilo prelínanie do mysle raz jej, raz jemu. Dobre sa to čítalo. Malo to niečo do seba. Len potom sa celý príbeh prelial do nenormálneho klišé, stratilo to tú prvotnú iskru a keď som knihu dočítala, pocítila som nechuť. Stačilo. Po ďalších častiach už nesiahnem. Malo to veľký potenciál, len škoda, že to autorka nedotiahla do nepredvídateľnejšieho konca.
Čítať viac
Slávočka
Neoverený nákup
8.6.2014
Názor čitateľa
Naozaj veľmi dobrý nápad s tými zrkadlami. Takisto mi nevadilo prelínanie do mysle raz jej, raz jemu. Dobre sa to čítalo. Malo to niečo do seba. Len potom sa celý príbeh prelial do nenormálneho klišé, stratilo to tú prvotnú iskru a keď som knihu dočítala, pocítila som nechuť. Stačilo. Po ďalších častiach už nesiahnem. Malo to veľký potenciál, len škoda, že to autorka nedotiahla do nepredvídateľnejšieho konca. Čítať viac
Katka
Neoverený nákup
19.5.2014
Názor čitateľa
Román sa mi veľmi páčil.Je to prvá časť upírskej trilógie,ešte nasledujú Dva meče a Dva životy...tretia časť ešte pokiaľ viem nie je dopísaná,ale dúfam,že raz bude a teším sa na ňu.Autorka tu zase nesklamala.Nájdeme tu lásku,romantiku ale aj napätie a upírovov.Je písaný ľahkým štýlom a dobre sa číta,jedným dychom.Komu sa páčila Twillight sága,tak tieto romány sú pre nich určené,lebo vlastne vznikli ako ff na ňu.Naozaj príjemné čítanie. Čítať viac
Trdielko
Neoverený nákup
9.8.2013
To mysli vazne????
Autorka neskutocnym sposobom vybrakovala Twilight sagu (zostanem s tebou,kym ma neposles prec a podobne frazy presne skopirovane od Meyerovej)Presne po 143 stranach som to definitivne zatvorila.....pre mna sklamanie a neodporucam nikomu....strata casu ak ste uz sagu o Belle a Edwardovi (twilight)citali. Napad so zrkadlami bol skvely, skoda, ze to autorka casom celkom pokazila.... Čítať viac
Mária Liptáková
Neoverený nákup
6.4.2012
Cesta do upírovej duše...
Nádherne a veľmi citlivo, nežne spracovaný príbeh lásky dvoch odlišných bytostí - upíra a človeka.
Tento príbeh je akousi cestou do duše upíra, ktorý je nešťastný zo svojej existencie, nenávidí svoj život, je z neho takpovediac unavený a znechutený činmi, ktoré napáchal... ale to len do chvíle, kým nespoznáva mladú ženu, ktorá by snáď mohla jeho bytie naplniť svetlom a nádejou...ktorá by ho snáď mohla milovať takého aký je...tým čím je...
Autorka v knihe majstrovsky prepája dejovú líniu z pohľadu Joshua Merbotha - upíra a Katy Simmonsovej - ľudskej dievčiny, okrem toho nám na začiatku takmer každej novej kapitoly osvetľuje niečo z Joshuovej minulosti.
Veľmi ma potešilo, že sa konečne našla autorka aj z našich zemepisných šírok (teda nie Američanka), ktorá dokázala napísať takýto úžasný príbeh s upírskou tematikou, a to aj bez použitia erotiky či násilia.
Určite odporúčam všetkým citlivým a romantickým čitateľkám upírskej literatúry :)
Čítať viac
Lilly Ann
Overený zákazník
1.11.2011
Zatiaľ skvelá
Včera som si túto knihu kúpila, a len čo som sa k nej dostala som sa od nej nemohla odtrhnúť. Zatiaľ ju nemám prečítanú celú, ale doposiaľ bola úžasná!
Autorka si vymyslela vážne veľmi pútavý príbeh, ktorý pohltí a už to musíte prečítať dokonca. Zamilovala som si meno Joshua a strieborné oči. :D Dúfam, že autorka bude písať pokračovanie a to čo najskôr! :)
Čítať viac
Lilu
Overený nákup
7.7.2011
pokracovanie
úžasná kniha, sama sa čítala. Teším sa na pokračovanie, dúfam že bude čo najskôr :-) Čítať viac
Evellynne
Neoverený nákup
22.5.2011
Názor čitateľa
Práve som ju dočítala, pričom som začala len včera večer :) Číta sa sama od seba, je výborná, mne sa veľmi páči. Napísala to česká autorka, ale nechýba tomu nič, pričom niektoré zahraničné autorky by sa mohli hanbiť :D Ja som spokojná. A Joshua Merboth ma dostaaal :D Čítať viac

Vydavateľstvo Host

Čítať viac

„Pobozkáme sa, dotkneme. Nechceme nič viac. Čo potrebujeme, je na dosah. Všetko ostatné je nepodstatné. Také jednoduché. Nenaplnení sú iba tí, čo nevedia, čo chcú.“

Cez noc - Stig Sæterbakken, 2014
Cez noc
Stig Sæterbakken