Čitateľský klub Martinus - Stôl pre dvoch, Amor Towles, Tatran, 2025
Kniha: FERMENT : A Cookbook (Kenji Morimoto)

27,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: FERMENT : A Cookbook (Kenji Morimoto)
Kniha: FERMENT : A Cookbook (Kenji Morimoto)

FERMENT : A Cookbook

Simple ferments and pickles, and how to eat them

FERMENT gives you all that’s needed to start on the adventure of fermented foods – whether you want to make simple pickles, prepare miso from scratch or discover flavour-packed... Čítať viac

Vydavateľstvo
Pan Macmillan, 2025
Počet strán
272

FERMENT gives you all that’s needed to start on the adventure of fermented foods – whether you want to make simple pickles, prepare miso from scratch or discover flavour-packed recipes to cook with shop-bought ferments... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

27,50 €

U dodávateľa
Posielame do 22 – 27 dní
Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 22 – 27 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Naši škriatkovia odporúčajú

Artis Omnis má 20! Oslavuj so zľavou 20 % - Chcem čítať
Kniha: FERMENT : A Cookbook (Kenji Morimoto)
27,50 €
U dodávateľa
Posielame do 22 – 27 dní
Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 22 – 27 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Viac o knihe

FERMENT gives you all that’s needed to start on the adventure of fermented foods – whether you want to make simple pickles, prepare miso from scratch or discover flavour-packed recipes to cook with shop-bought ferments.

Pickles and ferments bring so much flavour and variety to meals and are easy to make, but they can seem daunting. Enter third-culture cook and fermenting expert Kenji Morimoto, who shows just how simple it is to introduce homemade kimchi, sauerkraut, kombucha, miso, super-quick pickles and more into your everyday cooking with delicious, gut-healthy results.

Recent research encourages us to eat thirty plants a week to help our microbiome to thrive. Thanks to Kenji’s incredibly inventive and modern recipes, eating fermented foods becomes a pleasure as well as the healthiest choice. Whether it's Kimchi Bhajis served with Miso Coriander Chutney, One Pot Citrus Miso Salmon and Edamame Rice, Kombucha Sorbet or Pickled Rhubarb Pound Cake, this is flavour-forward food that you won’t have seen before.

Part one shows how to make ferments and pickles, giving you all the trouble-shooting advice and step-by-step guidance you need. Part two introduces more than 70 exciting recipes to make with them, or if you prefer you can prepare them with your favourite shop-bought varieties instead.

FERMENT is a stylish and practical cookery book that simplifies an ancient technique.
Naše katalógové číslo
2980527
Originálny názov
FERMENT : A Cookbook
Počet strán
272
Väzba
pevná väzba
Rozmer
180×250 mm
Hmotnosť
959 g
ISBN
9781035053742
Rok vydania
2025
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Pan Macmillan
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Pravda nie je vždy krásna, ale aj napriek tomu po nej túžime.
Kniha: Príbehy na dobrú noc pre rebelky 2 (Elena Favilli a Francesca Cavallo)
Príbehy na dobrú noc pre rebelky 2
  • Elena Favilli
  • Francesca Cavallo