Čitateľský klub Martinus - Stôl pre dvoch, Amor Towles, Tatran, 2025
Kniha: The Elements of Baking (Katarina Cermelj)

35,57 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

The Elements of Baking

Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan

The Elements of Baking is the definitive guide to making any recipe gluten-free,dairy-free, egg-free, vegan or even gluten-free vegan. Armed with a PhD in Inorganic Chemistry,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Yellow Kite, 2024
Počet strán
496

The Elements of Baking is the definitive guide to making any recipe gluten-free,dairy-free, egg-free, vegan or even gluten-free vegan. Armed with a PhD in Inorganic Chemistry, Katarina Cermelj lays out the science behind baking and the ingredients that... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

35,57 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď
Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 11 dní.
Sledovať dostupnosť

Naši škriatkovia odporúčajú

Od autorky Sedem sestier - Triler z anglickej spoločnosti
Kniha: The Elements of Baking (Katarina Cermelj)
35,57 €
Na sklade 2 ks
Posielame ihneď
Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 11 dní.
The Elements of Baking is the definitive guide to making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free, vegan or even gluten-free vegan. Armed with a PhD in Inorganic Chemistry, Katarina Cermelj lays out the science behind baking and the ingredients that make it work, so you can easily adapt your baking to your diet and lifestyle, and still make sure it tastes spectacular.

With an abundance of mouth-watering recipes together with actual quantitative rules that you can use to convert any recipe into whatever version you fancy, The Elements of Baking will transform the way you think about ingredients. It will be a constant companion in the kitchen and the book you refer to every time you want to bake.
Naše katalógové číslo
2681557
Originálny názov
The Elements of Baking
Počet strán
496
Väzba
pevná väzba
Rozmer
202×270 mm
Hmotnosť
1876 g
ISBN
9781399712897
Rok vydania
2024
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Yellow Kite
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5
1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Di
Neoverený nákup
21.11.2024
Perfektná kniha!
Úžasná kniha! Pre niekoho kto sa chce skutočne naučiť piecť či už bezlepkovo alebo vegánsky alebo má nejakú neznášanlivosť na základné potraviny pečenia, je táto kniha tá pravá. Autorka podrobne a ľahko vysvetľuje ako jednotlivé zložky pečenia pôsobia v celom procese a ako ich nahradiť, ako si prepočítať recepty správne, aby ste aj s predpísanými náhradami dosiahli rovnaký, ak nie aj lepší, výsledok ako pôvodný recept. V knihe sa nachádza veľa receptov, sú rozdelené do niekoľkých kategórií, ale pri každom recepte je odvolávka rovno na stranu, aby ste si ich dokázali prepočítať podľa vašich požiadaviek. Angličtina v knihe nie je náročná, dá sa zvládnuť. Veľmi odporúčam!
reagovať

Počul som, že u smrtelní­kov sa zamilovanosť podobá strachu. Rozbúchať sa Vám srdce a zbystrí­te všetky zmysly. Dostanete závrat a často Vám dokonca prí­de zle. Je to tak?
Kniha: Skazený kráľ (Holly Black)
Skazený kráľ
  • Holly Black