Vysoko spracovaní ľudia
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo... a prečo s tým nevieme prestať
- Vydavateľstvo
- Petit Press, 2024
- Počet strán
- 384
Kniha o fenoméne vysoko spracovaných potravín, ktoré v súčasnosti predstavujú väčšinu našej každodennej stravy. Lekár a výskumník Chris van Tulleken pútavo vysvetľuje, ako sa na ... Čítať viac
- Brožovaná väzba
- Slovenčina
16,99 €
Posielame ihneď
Dostupné v 6 knižniciach. Požičať v knižnici
Ďalšie knižné vydania (4)
-
Brožovaná väzba
Čeština, 2024Na sklade > 5 ksTáto kniha sa môže na cestu ku vám vybrať prakticky okamžite! Ak si ju objednáte do 13:00 v pracovný deň, odošleme vám ju ešte dnes, inak najneskôr nasledujúci pracovný deň.20,94 €
-
Brožovaná väzba
Angličtina, 2024Viac ako 30 dníTento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.14,95 €