Preskočiť na hlavný obsah
Cleopatra a Frankenstein - Coco Mellors, Literárna bašta, 2024
Strach - Olívia Sweet, MERIDIANO-press, 2024

15,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Strach - Olívia Sweet, MERIDIANO-press, 2024
Strach - Olívia Sweet, MERIDIANO-press, 2024

Strach

Rodina Mylesová sa topí v peniazoch a Annie po ich pôvode nepátra. Jediné, čo jej v bezstarostnom živote študentky chýba, je sloboda. Roman, jej brat a hlava Mylesovského klanu,... Čítať viac

4,3 89 hodnotení
1. diel série
Strach
Vydavateľstvo
MERIDIANO-press, 2024
352 strán
5 hodín čítania

Rodina Mylesová sa topí v peniazoch a Annie po ich pôvode nepátra. Jediné, čo jej v bezstarostnom živote študentky chýba, je sloboda. Roman, jej brat a hlava Mylesovského klanu, ju drží poriadne nakrátko. Žiadne žúry, žiadny spoločenský život... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

15,99 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o knihe

Rodina Mylesová sa topí v peniazoch a Annie po ich pôvode nepátra. Jediné, čo jej v bezstarostnom živote študentky chýba, je sloboda. Roman, jej brat a hlava Mylesovského klanu, ju drží poriadne nakrátko. Žiadne žúry, žiadny spoločenský život.
Všetko však zmení jedna desivá noc!
Keď Annie zaregistruje v dome neznáme hlasy, zmocní sa jej nevýslovný strach. Snahu ukryť sa vo svojej izbe pred nevítanou návštevou, zmarí silná mužská pravačka. Paralyzovaná strachom v rukách neznámeho muža vycíti, že je to začiatok niečoho zlého.
Harry si uvedomuje, že rovnať sa s grázlom je diametrálne odlišné a neporovnateľne ľahšie, ako postaviť sa pred ženu. Navyše veľmi mladú a peknú ženu.
Z duše sa mu protiví strach v jej očiach, ale nutkavá potreba pomstiť Mylesovu aroganciu, ho núti konať.
Stanoví si pravidlá. Myles neujde spravodlivosti a s jeho sestrou sa vysporiada ako chlap.
Bez pocitu, že je slaboch.
Jeho plán, však časom nadobudne výrazné trhliny...
Čítať viac
Naše katalógové číslo
2405881
Počet strán
352
Väzba
pevná väzba
Rozmer
140×195 mm
Hmotnosť
378 g
ISBN
9788082141682
Rok vydania
2024
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
1. diel série
Strach
Vydavateľstvo
MERIDIANO-press
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,3 / 5

89 hodnotení

66
8
1
1
13

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Michala
Neoverený nákup
5
pred piatimi dňami
Ani sa mi veriť nechce, že toto napísala začínajúca autorka. Pútavé, napínavé, prepracované do úplného konca. Určite odporúčam a radím medzi nej knihy od slovenských autorov.
Čítať viac
12

„Všetko, čo teraz potrebujem, je obrovský sveter, káva, teplé ponožky, hromada kníh a dobrá hudba.“

Diana Barnová
Neoverený nákup
1
29.5.2024
Znovu som podľahla šialenstvu na bookstagrame. Tentokrát kniha nezaujala. V príbehu som sa strácala, nakoľko bol dosť chaoticky napísaný. Ďalej je tam pohľad z viacerých strán, čo ma tiež celkom miatlo. Knihu by som určite nazaradila medzi romantiku. V skratke, kniha na mňa vôbec nezapôsobila, nevyvolala žiaden wau efekt. Aby som ale povedala aspoň jedno pozitívum , je obálka kniha, tá je veľmi pekne spracovaná.
Čítať viac
Michala
Neoverený nákup
pred piatimi dňami
Vydarený debut
Ani sa mi veriť nechce, že toto napísala začínajúca autorka. Pútavé, napínavé, prepracované do úplného konca. Určite odporúčam a radím medzi nej knihy od slovenských autorov. Čítať viac
30.6.2024
Debut? Naozaj? Tak to sa vskutku podarilo. Prvá časť dvojdielnej série mi zbehla ako nič.
Annie sa stane obeťou únosu, ako záruka, že jej brat Roman dodá to, po čom Harry a jeho kumpáni prahnú. Ako dej plynie, Annie zisťuje, že Roman nie je svätý a svet na druhej strane zákona funguje inak. Harry pomaly zisťuje, aký vplyv mal Roman na svoju sestru a že s Annie nie je všetko v poriadku.

Musím uznať, že kniha sa čítala veľmi rýchlo. Bolo to napínavé, svižné, akčné, miestami desivé pri násilných scénach, ale ako celok paráda. Asi najviac oceňujem, že sa hlavné postavy na seba nevrhli už po druhom pokuku. Ani po treťom. Všetko plynie tak reálne. City sa prejavujú postupne.

Príbeh je písaný z pohľadu štyroch postáv, ale najmä z pohľadu Annie. Harry mal tiež svoje myšlienkové pochody no prekvapili ma časti z pohľadu ich kamarátov- Jaslyn a Neila. Predpokladám, že v pokračovaní ešte príde ich hviezdna chvíľa. Zatiaľ sa mi celkom pozdávajú, teda Neil je číslo.

Môj pocit po prečítaní knihy je pozitívny a som najmä rada, že mám hneď pokračovanie.
Čítať viac
Saška
Neoverený nákup
11.6.2024
TOPKA
Siahla som po knihe ako po dark romance a aké bolo moje prekvapenie. Úplne nový typ tohto žánru. Neskutočne dobre napísaný príbeh. A môžem s čistým svedomím napísať, že mi tam žiadny sex nechýbal. Užívala som si príbeh, zvraty, šialený strach a dialógy, ktoré ma občas rozosmiali. Dnes je umenie napísať knihu bez sexu, ktorá by zaujala. Táto k nim rozhodne patrí. Autorku budem sledovať a každú jej novú knihu si kúpim. Odporúčam to vrelo aj vám. Čítať viac
July
Neoverený nákup
10.6.2024
Prekvapenie roka
Veľmi pútavo napísaný príbeh, ktorý ma zaujal. Spočiatku som si myslela, že pôjde o bežný únos ale mýlila som sa. Príbeh som zhltla na dvakrát a ešte dlho po prečítaní som sa k nemu vracala. Verím, že dvojka nesklame. Čítať viac
Marcelka
Neoverený nákup
4.6.2024
Moja srdcovka
Obidva diely tejto fantastickej dilógie sa veľmi páčili. Na pár hodím som sa preniesla do života Annie, Jaslyn, Harryho a Neila a bolo mi ľúto, keď to skončilo. V knihe nie je jedna stránka, ktorú by som si prečítala s menším záujmom a autorku chválim za vzrušujúci príbeh, v ktorom všetko do seba zapadalo ako kocky lega. Prosím, chcem ďalšiu knihu... Čítať viac
12

„Všetko, čo teraz potrebujem, je obrovský sveter, káva, teplé ponožky, hromada kníh a dobrá hudba.“

Diana Barnová
Overený nákup
29.5.2024
Tentokrát to nevyšlo
Znovu som podľahla šialenstvu na bookstagrame. Tentokrát kniha nezaujala. V príbehu som sa strácala, nakoľko bol dosť chaoticky napísaný. Ďalej je tam pohľad z viacerých strán, čo ma tiež celkom miatlo. Knihu by som určite nazaradila medzi romantiku. V skratke, kniha na mňa vôbec nezapôsobila, nevyvolala žiaden wau efekt. Aby som ale povedala aspoň jedno pozitívum , je obálka kniha, tá je veľmi pekne spracovaná. Čítať viac
Lenka
Neoverený nákup
29.5.2024
Táto recenzia vypovedá viac o vás ako o knihe. :( Čítať viac
Ivica
Neoverený nákup
14.5.2024
Perfektné
Prečítané,môžem len potvrdiť,že obe knihy sú perfektné. Doteraz som po slovenských autorkách veľmi nesiahala, ale aj predošlá kniha, ktorú som čítala bola od slovenskej autorky. Strach odporúčam všetkými desiatimi a teším sa na ďalšiu knihu od autorky. Perfektne vymyslený dej ma dostal. Čítať viac
Karin
Neoverený nákup
14.5.2024
Sklamanie
Kniha ma veľmi sklamala. Keďže mala také dobré recenzie myslela som si že to bude fakt dobré ale bohužiaľ nebolo. Bolo to napísané úplne chaoticky. Takmer žiadna romantika. Chémia 0 bodov. Hlavná hrdinka bola veľmi slabá, ustráchaná, bez vzdoru..
Jednotku som dočítala tak že som sa musela nútiť a siahla som po dvojke iba preto že som ju už mala a myslela si že sa to tam konečne rozbehne ale bohužiaľ nič. V polovici dvojky som knihu odložila. Pre mňa veľká strata času
Čítať viac
9.5.2024
Strach
Kniha Strach je proste niečím iná ako ostatné knihy takzvanej dark romance. Musím priznať, že sa mi páči námet knihy a že takýto typ nenájdete na každom rohu.
U mňa osobne sa kniha zahrávala s mojou vlastnou mysľou a citmi. Chvíľku bolo dobre, bol tam jemný náznak lásky a za sekundu úzkosť, panika a strach. Miestami som sa možno strácala v deji a nerozumela som opisu situácii ale rovnako to mohol byť zámer autorky. Hlavná postava Annie presne toto zažívala vo svojej hlave a v podstate miatla aj svoje okolie...... alebo okolie miatlo ju?
V každom prípade kupujem aj druhý diel a už aj bežím čítať.
Čítať viac
9.5.2024
S_knihou_
Strach ju prinútil stať sa bezmocnou a zraniteľnou.”

„Je jej únoscom, no zaroveň jediným, kto ju smie chrániť.”

Spisovateľka Olívia Sweet a jej debutová kniha Strach. No že wow! Keď toto je debut, mám taký pocit, že s autorkou nás ešte čakajú veľké veci a už sa teším. Dark romance mám veľmi rada a tu mi naozaj nič nechýbalo. Názov knihu dokonalo vystihuje. Lebo…

Strach, únos, napätie, temnota, manipulácia, pomsta.

Annie a Harry.
Postava Annie. Hneď je nám jasné, že sa s ňou niečo deje, že nie je psychicky v poriadku. Keď si potom čítame, čo všetko si zažila. Prečo je zničená a zlomená. No och. Kvôli nezrovnalostiam s jej bratom Romanom a pomste ju Harry jedného dňa unesie a drží ako rukojemníčku. Časom sa ale ukazuje, že práve Harry je jej jedinou záchranou a osobou, ktorej môže dôverovať.
Od prvých strán je to také pútavé čítanie, skvelo vymyslená zápletka, napínavý dej. Ja som od polovice knihy ani nedýchala, len prevracala strany v napätí, čo bude nasledovať a ako sa to ešte zamotá.
Aj keď tu nie je žiadna erotika a romantiky je pomenej, autorka krásne vystihla, ako sa samotné postavy pomaličky zbližujú, ako sa mení ich vzťah. Stojí to za to. Ja sama som sa do postáv vžila a prežívala to s nimi.

Máme možnosť čítať príbeh nie len z pohľadov Annie a Harryho, ale aj ich najlepších kamarátov a ja som spokojná. Ešte viac to oživilo celý príbeh.

Kto ešte nečítal, odporúčam!!
Ja sa pustím hneď do dvojky, lebo mám pocit, že to bude bomba!
5/5*
Čítať viac

Vydavateľstvo MERIDIANO-press

Čítať viac

„Život pozostáva z malých rozhodnutí, ktoré robíme, z jednotlivých momentov, ktoré majú moc všetko zmeniť.“

Kniha stratených mien - Kristin Harmel, 2021
Kniha stratených mien
Kristin Harmel