LEGO® Technic 42168 John Deere 9700 Forage Harvester, LEGO, 2024

37,96 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

LEGO® Technic 42168 John Deere 9700 Forage Harvester

    Deti od 9 rokov, ktoré milujú poľnohospodárske hračky, si užijú kopu tvorivej hry so stavebnicou LEGO® Technic™ John Deere 9700 Forage Harvester (42168). Model je v klasickom... Čítať viac

    Výrobca
    LEGO, 2024

    Deti od 9 rokov, ktoré milujú poľnohospodárske hračky, si užijú kopu tvorivej hry so stavebnicou LEGO® Technic™ John Deere 9700 Forage Harvester (42168). Model je v klasickom farebnom prevedení značky John Deere a... Čítať viac

    • Hra

    37,96 €

    U dodávateľa
    Posielame do 7 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

    Viac o produkte

    Deti od 9 rokov, ktoré milujú poľnohospodárske hračky, si užijú kopu tvorivej hry so stavebnicou LEGO® Technic™ John Deere 9700 Forage Harvester (42168). Model je v klasickom farebnom prevedení značky John Deere a je vybavený riadením zadných kolies a nástrojom na zberanie krmovín v prednej časti, ktorý môžu deti zdvíhať, spúšťať a otáčať, aby napodobnili činnosti skutočného stroja na kosenie kukurice. Farmársky model je skvelým nápadom na darček k narodeninám alebo špeciálnej príležitosti pre deti, ktoré milujú poľnohospodárske vozidlá a kreatívnu hru.

    Stavebnicové modely LEGO Technic obsahujú realistické detaily, ktoré mladým staviteľom približujú svet techniky prístupným spôsobom. Doprajte deťom zábavné staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať svoje modely v 3D a sledovať svoj pokrok.

    Počet dielikov: 559
    Vek: 9+
    Čítať viac
    Naše katalógové číslo
    2382507
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „Nakoniec, stručnosť je jediná cnosť netalentovaných autorov.“

    Ruzká klazika - Daniel Majling, 2017
    Ruzká klazika
    Daniel Majling