Rovnováha - Agata Głyda, Motýľ, 2024

18,96 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Rovnováha

Vybudujte si zdravý vzťah k jedlu a k svojmu telu

Žijeme v kultúre diétovania. Aký to má na nás vplyv? Kde sa berú naše problémy s jedlom a ako si s nimi máme poradiť? Ako rozumieť signálom nášho tela a odlišovať fyziologické... Čítať viac

Vydavateľstvo
Motýľ, 2024
Počet strán
224 224

Žijeme v kultúre diétovania. Aký to má na nás vplyv? Kde sa berú naše problémy s jedlom a ako si s nimi máme poradiť? Ako rozumieť signálom nášho tela a odlišovať fyziologické signály od emocionálnych? ... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

18,96 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Žijeme v kultúre diétovania. Aký to má na nás vplyv? Kde sa berú naše problémy s jedlom a ako si s nimi máme poradiť? Ako rozumieť signálom nášho tela a odlišovať fyziologické signály od emocionálnych?

Vzťah k jedlu je dnes problematickou témou väčšiny žien. Neustále porovnávanie, potreba vyzerať dokonalo a mať vždy pod kontrolou vlastné stravovanie vytvára tlak nielen na telo, ale aj na psychiku. Ako sa naučiť vnímať svoje telo pozitívne pri všetkých tých vysokých očakávaniach? Táto kniha empaticky a s ľahkosťou odpovedá na tieto a mnohé ďalšie otázky, ktoré pomôžu nadobudnúť spokojnosť s vlastným telom a so sebou samým. Budete mať pocit, že sa rozprávate s blízkou kamarátkou, ktorá vám rozumie, bez výčitiek a odsudzovania. Kniha je ideálna pre každú ženu, ktorá sa chce konečne naučiť mať sa rada a cítiť sa skvelo.
Čítať viac
Originálny názov
Równowaga
Počet strán
224 224
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
170×220 mm
Hmotnosť
617 g
ISBN
9788081643583
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2363227
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Poľsko
Vydavateľstvo
Motýľ
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

14.4.2024
Som žena. Jasné, že mám obdobia kedy sa necítim vo svojom tele dobre, že rada maškrtím, že sa rada páčim.

Nikdy som však nepatrila k ženám, ktoré držia diétu. Ja tak milujem jedlo, že som to nedokázala čo nebol problém až kým som druhýkrát neotehotnela. Odvtedy sa veľmi zmenilo a ja k nemu necítim stále lásku. Striedajú sa u mňa pocity spokojnosti s totálnym nekomfortom vo vlastnom tele.

Preto som si v tejto knihe toho našla naozaj veľa. Mnoho vecí som si uvedomovala ale asi som ich potrebovala “počuť” z úst niekoho iného a zároveň som potrebovala ukázať smer akým sa vydať. A síce ma čaká ešte dlhá cesta mám pocit, že táto kniha by mi vedela pomôcť. Momentálne mám v sebe veľa informácií a rád a už je len na mne ich začleniť do svojho života.

Okrem toho, že mi kniha dala niečo ako žene, tak mi dala aj ako matke. Nepriamo mi ukázala ako by som raz mohla doviesť dvoje deti k nespokojnosti so svojim telom a ako vnímajú ako sa vnímam ja.

Kniha sa číta ľahučko. Nežaťažuje nás zbytočnými odbornými slovami a zložitými vetnými konštrukciami, takže sa môžete naplno sústrediť tomu, čo si do života vziať a nie tomu, či ste to náhodou nepochopili zle.

Vnútro je doplnené aj o veľmi milé ilustrácie, časti na napísanie si vlastných poznámok a čakajú vás tam aj cvičenia, ktoré by som rada vyskúšala a jedálny lístok na celý týždeň.
Čítať viac

Recenzie, kritiky

„Čítanie knihy od Agaty Głydy je láskavé. Láskavé presne v takej miere, akú ľudia, ktorí vedú súboj so svojím telom a stravovaním, úpenlivo potrebujú. Rovnováha je realistickým a veľmi zrozumiteľne napísaným sprievodcom na ceste k akceptácii seba samého. Lebo práve s tým, ako dôverujeme svojmu telu, súvisí aj náš vzťah s jedlom a schopnosť vystúpiť z kolobehu diét, hladovania a priberania. Ako píše sama autorka, nebude to posledná príručka, ktorú budete v živote potrebovať – a to je dobre, lebo vám dáva priestor posunúť sa vo svojom živote ďalej. Možno vďaka nej získate odvahu vyhľadať odbornú pomoc. Som si však istá, že po jej prečítaní sa na seba budete pozerať trošku inak. Súcitnejšie.“ Valentína Sedileková, zakladateľka projektu Chuť žiť pre pomoc ľuďom a rodináms poruchami príjmu potravy.

Vydavateľstvo Motýľ

Čítať viac

„Život nie je film. Nikdy nevieš, ktorý dátum bude pamätný, ktorý deň nezabudnuteľný. Proste len žiješ. Ráno vstaneš, niečo sa cez deň stane a večer ideš spať. To je pravda. “

Loviť alebo nebyť - Iva Kučerová, 2009
Loviť alebo nebyť
Iva Kučerová