Mentalita excelentnosti
E-kniha

Odomknite silu svojej mysle a už dnes žite ten najlepší život

Excelentnosť máte v sebe. Teraz je čas ju prebudiť. Žijete svoj najautentickejší život? Razíte si cestu k svojmu cieľu alebo od neho utekáte? Je toto život, o ktorom chcete, aby... Čítať viac

Vydavateľstvo
Tatran, 2024
Počet strán
304

Excelentnosť máte v sebe. Teraz je čas ju prebudiť. Žijete svoj najautentickejší život? Razíte si cestu k svojmu cieľu alebo od neho utekáte? Je toto život, o ktorom chcete, aby rozprávalo vaše budúce ja alebo túžite po niečom viac? ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

13,95 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Excelentnosť máte v sebe. Teraz je čas ju prebudiť. Žijete svoj najautentickejší život? Razíte si cestu k svojmu cieľu alebo od neho utekáte? Je toto život, o ktorom chcete, aby rozprávalo vaše budúce ja alebo túžite po niečom viac?

Po viac ako desiatich rokoch moderovania jedného z najúspešnejších podcastov sa autor Lewis Howes rozhodol vytvoriť návod excelentnosti podľa životných skúseností viac ako tisícky najúspešnejších ľudí sveta, ktorí jeho podcast navštívili. Prostredníctvom prelomových objavov odhaľuje, ako môžete prepísať svoju minulosť a vytvoriť si čo najlepšiu budúcnosť.

Pomocou skutočných príbehov, vedecky podložených stratégií od popredných odborníkov a detailných návodov sa naučíte, ako:
jasne zadefinovať cieľ, za ktorým sa chcete v živote uberať,identifikovať hlavné príčiny pochybností a prekonávať obavy, ktoré vás brzdia,transformovať svoju myseľ, aby ste zastavili negatívne myšlienky a žili obohacujúci život,nájsť svoju mentálnu silu, aby ste mali pozitívny vplyv na ľudí okolo vás.
Využívaním lekcií a stratégií, ktoré vám ponúka Mentalita excelentnosti, si budete môcť navrhnúť život svojich snov a premeniť ho na realitu. Ste pripravený? Vaša cesta k excelentnosti sa začína práve teraz!
Čítať viac
Originálny názov
The Greatness Mindset
Počet strán
304
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2433573
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Tatran
Pre koho
pre ženy, pre dospelých, pre mužov
Účel knihy
motivačná
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

Vydavateľstvo Tatran

Čítať viac

„V deň môjho odchodu zo Severného Kaukazu zbadám v diaľke helikoptéru. Zatiaľ je to len maličký bod na oblohe. O niekoľko sekúnd neskôr si uvedomím, že je to vták. A zhrozím sa svojho nového spôsobu videnia. “

Vlčice zo Sernovodska - Irena Brežná, 2016
Vlčice zo Sernovodska
Irena Brežná