Sedem bývalých - Lucy Vine, Ikar, 2024

14,20 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Sedem bývalých

Sedem bývalých, sedem zmarených šancí. Skrýva sa medzi nimi ten pravý?

Esther má takmer tridsať rokov, skvelú prácu a býva so svojimi najlepšími kamarátkami. V živote jej však predsa len čosi chýba. Už ju unavuje byť nezadanou... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2024
368 strán
5 hodín čítania

Esther má takmer tridsať rokov, skvelú prácu a býva so svojimi najlepšími kamarátkami. V živote jej však predsa len čosi chýba. Už ju unavuje byť nezadanou... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

14,20 €

Na sklade 3 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
Seven Exes - Lucy Vine, Simon & Schuster, 2023
Brožovaná väzba
Angličtina, 2023
Viac ako 30 dní

12,34 €

Z kolekcie: Valentínske čítanie pre každého knihomoľa

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

Esther má takmer tridsať rokov, skvelú prácu a býva so svojimi najlepšími kamarátkami. V živote jej však predsa len čosi chýba. Už ju unavuje byť nezadanou a nebaví ju chodiť na jedno príšerné rande za druhým. V starom čísle ženského časopisu však nájde odpoveď na svoje trápenie v láske. V rubrike o partnerstvách sa dočíta, že kým žena nájde pravú lásku, vystrieda niekoľko typov mužov. Najskôr ju to pobaví, no vzápätí pochopí, že na vlastnej koži zakúsila všetkých sedem zmieňovaných vzťahov: prvú lásku, pracovný omyl, náplasť, kamarátstvo s výhodami, premárnenú príležitosť, sviňu aj vážny vzťah.

Nie je teda ťažké presvedčiť ju, že zrejme čosi prehliadla a jeden z nich bude ten pravý. Vezme teda situáciu do vlastných rúk a so všetkými sa skontaktuje. Lenže spriaznená duša sa hľadá oveľa ťažšie, ako si predstavovala. Esther sa statočne brodí niekdajším ľúbostným životom a čelí chybám z minulosti. Jej citovú misiu pritom sprevádzajú slzy, smiech aj zmätok v duši. Nielenže ju to naučí veľa o sebe, ale možno napokon dovedie k vytúženej životnej láske.
Čítať viac
Originálny názov
Seven Exes
Počet strán
368
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
287 g
ISBN
9788055191973
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2329795
Vydanie
1
Štýl
romantický, humorný
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,8 / 5

5 hodnotení

1
2
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

hela
Neoverený nákup
5.3.2024
hela
Kniha ma nenadchla, dočtala som ju s veľkým sebazaprenm. Nezrelá hlavná hrdinka mi liezla na nervy, všetko čo urobila a ako sa chovala mi bolo na hony vzdialené. Čítať viac
Peps
Neoverený nákup
3.3.2024
Neurazi
Neurazi, nenadchne...tak by som asi zadefinavala knihu... Tesila som sa na nu velmi, hlavna hrdinka mi liezla na nervy ako si vyberala z ex, koniec bol rychly, spadovy... Docitala som julen zo zvedavosti s kym nakoniec skonci Čítať viac
13
Overený zákazník
9.2.2024
Námet mi trošku pripomenul film “What´s your number?” v hlavnej mužskej úlohe s Chrisom Evansom, ktorý je natočený podľa knihy “20 Times a Lady”, kde slečna Ally tiež obiehala všetkých svojich ex.

Sedem bývalých ma zaujalo svojou prostorekosťou, priamosťou aj prekladom, ktorý sa nebojí aj vulgarizmov a slangových/hovorových slov, vďaka čomu vyznieva príbeh autentickejšie a moderne. (Je napísaný po pandémii, čo hl.postava niekoľkokrát spomenula.)

Ester nás sem-tam strháva do diania prihováraním sa ako: “predstavte si to, neodsudzujte nás a pod.” a preto máte celý čas pocit akoby sa s vami rozprávala vaša kamoška.

Celé je to také nevyzreté ako dnešná doba. Je tu dokonalý obraz toho, že dnešná generácia nie je až tak skoro nastavená na život dospeláka, ani tieto 3 kamarátky neboli. Verte mi, že niekedy budete gúľať očami či toto sú naozaj ľudia pred 30tkou.

Pozorný čitateľ bude zrejme tušiť, ako sa to skončí a aká bude pointa tohto príbehu. A verte mi, že Ester vás naštve (po 28.kapitole určite!) no všetko má svoj dôvod, všetko má svoj vývin a autorka toto dokázala naozaj presvedčivo a autenticky podať.

Za mňa je toto podarený odraz dnešnej doby, vzťahov a myslenia. Síce som sa sama v tomto vôbec nenašla, ale ako oddychovka je táto kniha dobrá voľba.
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Písmo hovorí, že Boh nám nepripisuje k dobru to, že máme radi ľudí, ktorých chceme mať radi. Nie. Pripisuje nám k dobru, ak milujeme nemilovateľné.“

Rovnako iný ako ja - Ron Hall, Denver Moore, 2011
Rovnako iný ako ja
Ron Hall, Denver Moore