Život z milosti - Alan Ames, Vydavateľstvo sv. Bystríka, 2018

7,15 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Život z milosti - Alan Ames, Vydavateľstvo sv. Bystríka, 2018
Život z milosti - Alan Ames, Vydavateľstvo sv. Bystríka, 2018

Život z milosti

Pán mi stále opakuje: Pozeraj sa dopredu, neobzeraj sa späť. Pozeraj sa vpred, akým dobrým sa môžeš stať. Pozeraj sa dopredu v mojej láske. Teš sa na to, že budeš podľa mojej... Čítať viac

Vydavateľstvo
Vydavateľstvo sv. Bystríka, 2018
Počet strán
160

Pán mi stále opakuje: Pozeraj sa dopredu, neobzeraj sa späť. Pozeraj sa vpred, akým dobrým sa môžeš stať. Pozeraj sa dopredu v mojej láske. Teš sa na to, že budeš podľa mojej vôle. Ži v láske, podeľ sa o lásku s inými. Snaž sa čo najlepšie odčiniť to.... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

7,15 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 7 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Život z milosti - Alan Ames, Vydavateľstvo sv. Bystríka, 2018
7,15 €

Viac o knihe

Pán mi stále opakuje: Pozeraj sa dopredu, neobzeraj sa späť. Pozeraj sa vpred, akým dobrým sa môžeš stať. Pozeraj sa dopredu v mojej láske. Teš sa na to, že budeš podľa mojej vôle. Ži v láske, podeľ sa o lásku s inými. Snaž sa čo najlepšie odčiniť to, čo si spravil v minulosti zle, a neobracaj sa späť a nerozmýšľaj, akým si bol zlým.

Alan v tomto povzbudzujúcom a optimistickom diele hovorí o svojom obrátení, ktoré sa rodilo ťažko, dlho i úsmevne. Jeho príbeh nám ukazuje, že Bohu nie je nič nemožné aj napriek našej neochote, tvrdohlavosti, od-bojnosti. Nik nemôže inému dať dar viery v Boha, to môže iba Boh. Len zásah Jeho milosti dokáže prelomiť naše hradby a odstrániť hory hriechov. Preto dnes Alan svedčí o láske a zmenách, ktoré sa udiali v jeho živote, potom, ako ho celý odovzdal do rúk Stvoriteľa.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Dáme si poriadne raňajky. To je lepšie ako všetky reči dokopy.“