Tajomstvá Strateného symbolu - John Michael Greer, Ikar, 2010

7,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Tajomstvá Strateného symbolu

Neautorizovaný sprievodca tajnými spoločnosťami a mystickými tradíciami

Tajomstvá Strateného symbolu sú základným zdrojom informácií pre milovníkov Dana Browna, ktorí chcú poznať skutočnosť zahalenú autorovou fantáziou... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2010
Počet strán
216

Tajomstvá Strateného symbolu sú základným zdrojom informácií pre milovníkov Dana Browna, ktorí chcú poznať skutočnosť zahalenú autorovou fantáziou... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 19 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Viac o knihe

Tajomstvá Strateného symbolu sú základným zdrojom informácií pre milovníkov Dana Browna, ktorí chcú poznať skutočnosť zahalenú autorovou fantáziou.

S príručkou Johna Michaela Greera, bádateľa v oblasti okultizmu, autora vyše desiatky kníh venovaných ezoterickým témam, objavíme pravdu o slobodomurároch – hlavnej téme románu Stratený symbol od Dana Browna. Spoznáme ich rituály, chrámy a neslávne známych členov, ako bol legendárny Albert Pike. Spoznáme skutočný príbeh rozenkruciánov, históriu Šalamúnovho chrámu a staroveké okultné rituály.
Encyklopedická práca, malý slovníček nás však prevedie nielen slávnym Brownovým románom, ale vo všeobecnosti poslúži na orientáciu v oblasti mysticizmu, okultizmu, kabalistiky a slobodomurárskych lóží.
Od Abramelina Mága a jeho Knihy svätej mágie až po Zohar tento encyklopedicky spracovaný sprievodca Brownovým románom odkrýva zabudnutú históriu tajuplných tradícií, ktoré utvárali náš moderný svet a stále v ňom pretrvávajú.

Sprievodca Tajomstvá strateného symbolu má čitateľovi pomôcť pochopiť „okultnú“ pravdu za skrytými tradíciami v románe Stratený symbol. Je to vlastne príloha, ktorá formou encyklopédie vysvetľuje kľúčové termíny. (Ak ste ešte spomínaný román nečítali, nemusíte sa obávať, že vám niečo z neho prezradí!) Nájdete tu navyše aj niekoľko okultných prvkov, ktoré sa v Stratenom symbole vyskytujú len okrajovo. Práve vďaka nim ešte hlbšie pochopíte význam „okultných“ a „otvorených“ právd v najnovšom románe Stratený symbol Dana Browna.

Neautorizovaný sprievodca tajnými spoločnosťami, mystickými tradíciami, okultnými praktikami, ezoterickými symbolmi, skrytými kódmi, miestami a ľuďmi, o ktorých rozpráva Dan Brown v románe Stratený symbol.
Čítať viac
Počet strán
216
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×177 mm
Hmotnosť
203 g
ISBN
9788055122243
Rok vydania
2010
Naše katalógové číslo
82805
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Ikar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,5 / 5

4 hodnotenia

2
0
1
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Hviezdna obloha je váš najvernejší priateľ, ak sa s ňou raz zoznámite; je stále prítomná, ponúka nám mier, pripomína nám, že náš nepokoj, naše pochyby, naše trápenia sú triviálne a dočasné. Vesmír je a bude neotrasiteľný...“

Ticho v období hluku - Erling Kagge, 2017
Ticho v období hluku
Erling Kagge