Čert v sukni - Zuzana Kuglerová, , 2023

10,59 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čert v sukni - Zuzana Kuglerová, , 2023
Čert v sukni - Zuzana Kuglerová, , 2023

Čert v sukni

Čert? Bŕŕŕ! Kde je? Predsa tam, kde čerti bývajú. V pekle. No tento čert je akýsi čudný. Stále by chcel len upratovať a vyberať vši z vlasov čertíc. V čertovskej škole správne... Čítať viac

Vek
6+
Počet strán
60

Čert? Bŕŕŕ! Kde je? Predsa tam, kde čerti bývajú. V pekle. No tento čert je akýsi čudný. Stále by chcel len upratovať a vyberať vši z vlasov čertíc. V čertovskej škole správne odpovedá na všetky otázky. Neklame, nepodvádza, nerobí nikomu zle... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

10,59 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 3 – 4 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024
Čert v sukni - Zuzana Kuglerová, , 2023
10,59 €

Viac o knihe

Čert? Bŕŕŕ! Kde je? Predsa tam, kde čerti bývajú. V pekle. No tento čert je akýsi čudný. Stále by chcel len upratovať a vyberať vši z vlasov čertíc. V čertovskej škole správne odpovedá na všetky otázky. Neklame, nepodvádza, nerobí nikomu zle. Nečudo, že sa šéf pekla, Lucifer Zlomyseľ, na neho nahneval a dal mu prísny trest. Obliekol ho do dievčenskej sukne, na ruky mu pričaroval fúrik, medzi rohy dve antény a tak ho vyhnal do sveta. Zle by bolo s úbohým čertom, keby nemal priateľov. Išli mu pomôcť, aj keď nepoznali jeho tajomstvo. To poznal len Lucifer Zlomyseľ, zlá čarodejnica a jej škaredá dcéra Hofa.

Od svojich obľúbených žánrov, historického románu a povestí si spisovateľka Zuzana Kuglerová odskočila do ríše rozprávok. V úsmevnom príbehu prináša neobvyklé spracovanie tradičnej témy o čertoch a princeznách. A ako to už v rozprávkach býva, všetko sa končí veľkou svadbou. No kto si koho berie? Žeby Lucifer Zlomyseľ škaredú Hofu? Alebo nebodaj jej mamu, zlú čarodejnicu?
Čítať viac
Počet strán
60
Väzba
pevná väzba
Rozmer
205×207 mm
Hmotnosť
326 g
ISBN
9788081543401
Rok vydania
2023
Vekové odporúčanie
6+
Naše katalógové číslo
2123975
Štýl
mysteriózny
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Česko
Pre koho
pre deti
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Zuzana Kuglerová

Čítať viac

„Nech sú naše duše z čohokoľvek, tvoja a moja sú jedno.“

After 2: Sľub - Anna Todd, 2015
After 2: Sľub
Anna Todd