70 + 9 receptů studené kuchyně
- Počet strán
- 16
Název z obálky Čítať viac
- Brožovaná väzba
- Čeština
Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.
Název z obálky Čítať viac
Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.
Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!
sa kuchárskej profesii venoval viac ako 50 rokov. Bol nositeľom vyznamenaní za gastronómiu - Majster kuchár i Rádu svätého Vavrinca. Pôsobil v hoteli Intercontinental v Prahe, československej reštaurácii v Ósake a tokijskej Ginze, varil v Dijone, vo Frankfurte a mnohých ďalších mestách. Bol autorom alebo spoluautorom mnohých kuchárskych kníh, napríklad: Veľká domáca kuchárka, Veľká domáca kuchárka 2, Recepty s pivem, Kapr na všední a sváteční stůl, Maso pokaždé jinak, Kucharská technologie, Jak vám chutná, Excelence? a iné.
„Neustále sa hýbeme namiesto toho, aby si na chvíľu sadli, započúvali sa do zvuku dažďa, vypili kávu, zohriali niekomu prsia. A nikdy nepíšeme nikomu listy. “