Direktórium pre katechézu
E-kniha

    Nové Direktórium pre katechézu nadväzuje na dve predchádzajúce direktóriá z rokov 1971 a 1997, pričom sa najnovšie zameriava aj na dva fenomény, ktoré sú príznačné pre súčasnú... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Spolok svätého Vojtecha
    Počet strán
    328

    Nové Direktórium pre katechézu nadväzuje na dve predchádzajúce direktóriá z rokov 1971 a 1997, pričom sa najnovšie zameriava aj na dva fenomény, ktoré sú príznačné pre súčasnú dobu: prvým je proces inkulturácie, ... Čítať viac

    • PDF EPUB MOBI
    • Slovenčina

    9,00 €

    Ihneď na stiahnutie
    Ako čítať e-knihy?

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Direktórium pre katechézu, Spolok svätého Vojtecha
    E-kniha
    9,00 €

    Viac o e-knihe

    Nové Direktórium pre katechézu nadväzuje na dve predchádzajúce direktóriá z rokov 1971 a 1997, pričom sa najnovšie zameriava aj na dva fenomény, ktoré sú príznačné pre súčasnú dobu: prvým je proces inkulturácie, teda vzájomný prienik pôvodných kultúrnych hodnôt s kresťanskými hodnotami, druhým fenoménom je digitalizácia doby, ktorá priamo súvisí s globalizáciou.

    Direktórium je určené všetkým, ktorí sa svojím nezištným úsilím podieľajú na šírení katechézy v rôznych komunitách i prostrediach, a popri samotnej katechetickej činnosti sa venuje aj rôznym ďalším špecifickým oblastiam, ako je formácia katechétov, jazyk katechézy, dôležitosť rodiny či prijímanie zdravotne znevýhodnených osôb.
    Čítať viac

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila e-kniha vám?

    „Co se stane nyní a za chvíli není důležité - dokud je den po zítřku stejný jako den před včerejškem.“

    Na západ od ráje - Harry Harrison, 2019
    Na západ od ráje
    Harry Harrison