Princezna a hráč - Ilsa Madden-Mills, Baronet, 2023

13,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Princezna a hráč

Rozvážná Francesca Laneová by si nikdy nepomyslela, že jednoho dne zruší svou vlastní svatbu. Ale když ji snoubenec zradí, oblékne si svatební šaty a odejde od oltáře rovnou na... Čítať viac

2. diel série
Strangers in Love (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet, 2023
312 strán
4-5 hodín čítania

Rozvážná Francesca Laneová by si nikdy nepomyslela, že jednoho dne zruší svou vlastní svatbu. Ale když ji snoubenec zradí, oblékne si svatební šaty a odejde od oltáře rovnou na maškarní ples - do exkluzivního lifestylového klubu... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

13,99 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Viac o knihe

Maškarní ples svede dohromady hráče NFL a chudobnou princeznu v této chytré a sexy romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Millsové.

Rozvážná Francesca Laneová by si nikdy nepomyslela, že jednoho dne zruší svou vlastní svatbu. Ale když ji snoubenec zradí, oblékne si svatební šaty a odejde od oltáře rovnou na maškarní ples - do exkluzivního lifestylového klubu.
Tam se setkává s pro ni neznámou hvězdou NFL Tuckem Averym, který je převlečený za prince a ukrývá se za maskou - přišel tam oslavit své narozeniny. Na jednu noc se Francesca a Tuck oddávají hříšnému inkognito románku. Žádná jména. Žádné závazky. A masky se nesundávají.
Francesca si naneštěstí rychle uvědomí, že její maskovaný princ je tím bohatým sportovcem, který bydlí v podkrovním bytě jejího činžovního domu. Mezi jeho záliby patří večírky a supermodelky – tak to alespoň tvrdí bulvár. Zaplést se s povrchním blbečkem je ta poslední věc, kterou teď Francesca potřebuje, a tak dělá vše pro to, aby ji Tuck nepoznal (ne že by byla jeho typ).
Jenže osud má v rukávu malý trik... znaménko plus na těhotenském testu. Dokáže utrápený princ přijmout lásku, nebo svou princeznu navždy zavrhne?
Čítať viac
Originálny názov
Princess and the Player
Počet strán
312
Väzba
pevná väzba
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
356 g
ISBN
9788026921141
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1954235
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
Strangers in Love (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,3 / 5

16 hodnotení

10
2
3
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

9.10.2023
Podľa toho, ako Tuck na mňa pôsobil v prvom diele som čakala od tohto príbehu niečo ľahké, svieže a vtipné. Cez toto sklamanie som sa ale rýchlo preniesla, nakoľko sa autorke podarilo celkom zaujímavým štýlom spracovať zložitú a nie peknú minulosť Fran a Tucka. Čo som však nešla prehrýzť bolo Francescine tehotenstvo. Ak autorka nemá vlastné deti, tak si mohla túto oblasť naštudovať viac. S privretými očami som prešla fakt, že Fran cítila pohyby dieťatka, keď ešte nemala ani bruško, ale že je partnerka tehotná minimálne 4 mesiace, všetci naokolo to vedia ale partner si to nevšimne, tak to už bolo veľa. Prišlo mi to ako podcenenie intelektu čitateľa. Čítať viac
21.9.2023
Zaznamenala som množstvo recenzií, kde tento diel až tak čitatelia nechválili. No ja budem pravdepodobne výnimka, ale mne sa páčil rovnako ako Kráska a Hráč. Bol v niečom iný, a práve tá inakosť si ma získala.

Opäť tu máme zoznámenie v maskách, ktoré bolo fakt vydarené a najmä miesto, kde sa Tuck a Francesca zoznámili, popravde takéto miesto som nečakala.
Veľmi sa mi páčilo, že ani Tuck, ani Francesca nie sú dokonalé postavy a počas celého čítania som s nimi prežívala ich obavy či emócie. Autorka zakomponovala do príbehu aj rovnaké množstvo skvelého humoru a partiu skvelých kamarátov, ktorí mi vždy vyčarili úsmev na tvári.


V príbehu je jedno veľké tajomstvo, ktoré ovplyvňuje celý ich príbeh lásky, tento zvrat v príbehu si ma veľmi získal a na celkové rozuzlenie sme si museli počkať až na záver knihy, čo mne nejako nevadilo, keďže ma naši hrdinovia bavili.

Celý ich príbeh lásky bol skvelo popreplietaný. V tomto príbehu sa viac riešili duševné či rodinné problémy, ktorými si prechádzali naše hlavné postavy. Myslím si, že celú túto spleť rôznych problémov autorka veľmi dobre spracovala a ja som všetky zvraty a úskalia prežívala spolu s nimi.

Opäť autorka dokázala, že to s chémiou medzi postavami vie, keďže Tuck a Francesca spolu doslova horeli vášňou. Mňa si od začiatku až po koniec získali.

S príbehom som veľmi spokojná a dostala som o čosi viac, ako som čakala.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Vždy, keď niekto umrie, starostlivo vygravírujú do náhrobku jeho dátum narodenia a smrti. Ale vlastne to jediné, čo sa skutočne ráta, je tá malá pomlčka medzi rokmi.“

Kodanská pieseň piesní - Annette Bjergfeldt, 2021
Kodanská pieseň piesní
Annette Bjergfeldt