Jediná šance - Kendall Ryan, Baronet, 2023

14,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Jediná šance - Kendall Ryan, Baronet, 2023
Jediná šance - Kendall Ryan, Baronet, 2023

Jediná šance

Pokud máte rádi sexy a sebevědomé muže, kteří se umí ohánět hokejkami (na ledě i mimo něj), a chytré a silné ženy, které vědí, jak mužům zkrotit přebujelá ega, tahle série je... Čítať viac

1. diel série
Hot Jocks (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet, 2023
240 strán
3-4 hodiny čítania

Pokud máte rádi sexy a sebevědomé muže, kteří se umí ohánět hokejkami (na ledě i mimo něj), a chytré a silné ženy, které vědí, jak mužům zkrotit přebujelá ega, tahle série je přímo pro vás! ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

14,99 €

Na sklade 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

V životě jsem neudělal tak stupidní chybu.

Na Elise Parrishovou, neuvěřitelně milou a nádhernou mladší sestru svého spoluhráče, bych neměl ani pomyslet, nemůžu si však pomoct.
Po vítězství na hokejovém šampionátu jsme vzájemné flirtování přenesli do ložnice… odkud hned ráno se studem utekla.
Myslí si, že si naši společnou noc nepamatuju – každičkou vteřinu mám však vypálenou do mozku. Pořád vzpomínám, jak jsem ji držel v náruči a jak se jí z dokonalých rtů draly tiché steny.
Tři měsíce jsem se ji snažil vyhnat z hlavy, začínám se však smiřovat s tím, že už nikdy žádnou jinou chtít nebudu.
Mám jedinou šanci jí dokázat, že jsem pro ni ten pravý, Elise však jen tak něco nepřesvědčí.

Pokud máte rádi sexy a sebevědomé muže, kteří se umí ohánět hokejkami (na ledě i mimo něj), a chytré a silné ženy, které vědí, jak mužům zkrotit přebujelá ega, tahle série je přímo pro vás!
Čítať viac
Originálny názov
Playing for Keeps
Počet strán
240
Väzba
pevná väzba
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
294 g
ISBN
9788026921745
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1953823
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené štáty
1. diel série
Hot Jocks (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
new adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,0 / 5

11 hodnotení

2
2
1
6
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Radka
Neoverený nákup
10.1.2024
Skvelá kniha
Tak toto bola jazda. Od začiatku knihy až po koniec.
Hokejový tím plný sexuchtivých chlapov, kopec fanyniek, ktoré by boli najradšej, keby práve do nich títo hokejisti skórovali.
Boli teda pasáže, kde sa mi rozum pozastavoval. Ale inak super.
Dvaja priatelia sa rozhodnú, že im stačí len kamarátstvo s výhodami. No len nie vždy sa to podarí. Hlavne vtedy nie, ak sa do toho zapletie láska. A ak by potenciálny vzťah mohol pokaziť nielen ich priateľstvo, ale i priateľstvo dvoch najlepších kamarátov...
Stojí to za to obetovať láske priateľstvo alebo radšej obetovať lásku priateľstvu?

Určite to stálo za prečítanie ;)
Čítať viac
27.12.2023
Ďalšia kniha z hokejového prostredia, takže som si ju nemohla nechať ujsť. Len škoda, že táto kniha bola taký slabší odvar a nejako ma vôbec neuchvátila. Mne tam chýbalo viac všetkého.


Príbeh ponúka známe klišé sestra najlepšieho kamaráta, tieto klišé mi nevadia, ak ich autor vie dobre podať, ale toto bolo ako z rýchlika. Elise a Justin sa poznajú od detstva a sú dobrí kamaráti, čo je aj v príbehu niekoľkokrát zmienené, ale mne prišlo, že ich vzťah ide hneď zhurta. Z kamarátov hneď milenci. Chýbal tam nejaký medzikrok medzi nimi.

Ak mám pravdu povedať hlavné postavy mi nesadli. Veľakrát mi prišlo ich správanie či zmýšľanie až detinské, čo mi potvrdilo niekoľko situácií v knihe, mala som pocit, že čítam o tínedžeroch. Ani som nezaregistrovala ten moment, kedy nastal pre nich ten osudový okamih. Všetko to bolo tak rýchle.

Čo mi značne kazilo zážitok z čítania boli nedkončené veci v knihe, ktoré autorka naznačila a nejako upadli do zabudnutia. Napríklad Justinova rodina, ktorej sa v podstate vyhýbal, ja by som o tom chcela vedieť viac, ale autorka to spomenula skôr vo všeobecnosti a viac sa tomu nevenovala. Takže som sa dozvedala len hlavný dôvod a nič viac.

Čo sa mi zas páčilo bolo, ako sa z typického playboya stal verný muž, tu bolo pekne ukázané, ako si ľudia škatuľkujú čkoveka, aj keď ho skutočne nepoznajú. V knihe je väčšinu času množstvo intímnych scén, síce veľakrát na úkor deja, ale aspoň boli dobre spracované. Na celom príbehu ma zaujali vedľajšie postavy Owen a Becca, na ich príbeh sa teším, títo dvaja ma v príbehu veľmi bavili a som zvedavá na ich osud.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„V deň môjho odchodu zo Severného Kaukazu zbadám v diaľke helikoptéru. Zatiaľ je to len maličký bod na oblohe. O niekoľko sekúnd neskôr si uvedomím, že je to vták. A zhrozím sa svojho nového spôsobu videnia. “

Vlčice zo Sernovodska - Irena Brežná, 2016
Vlčice zo Sernovodska
Irena Brežná