Wika - Thomas Day, Olivier Ledroit (Ilustrátor), Crew, 2023

36,17 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Wika - Thomas Day, Olivier Ledroit (Ilustrátor), Crew, 2023
Wika - Thomas Day, Olivier Ledroit (Ilustrátor), Crew, 2023

Wika

Kdysi dávno, v jedné elfí říši, žil princ se zlomeným srdcem. Princ Oberon se nesmířil s tím, že Titanie dala přednost vévodovi Claymoru Grimmovi, zaútočil na Castelgrimm a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Crew, 2023
Počet strán
228

Kdysi dávno, v jedné elfí říši, žil princ se zlomeným srdcem. Princ Oberon se nesmířil s tím, že Titanie dala přednost vévodovi Claymoru Grimmovi, zaútočil na Castelgrimm a vévodu zabil... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

36,17 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024
Wika - Thomas Day, Olivier Ledroit (Ilustrátor), Crew, 2023
36,17 €

Viac o knihe

Kdysi dávno, v jedné elfí říši, žil princ se zlomeným srdcem. Princ Oberon se nesmířil s tím, že Titanie dala přednost vévodovi Claymoru Grimmovi, zaútočil na Castelgrimm a vévodu zabil. Oberonova vojska rozsévala zkázu. Malá Wika musela před krveprolitím uniknout, zbavit se vílích křídel a ukrývat se, dokud nedospěje, aby se mohla zkusit pomstít. I víla bez křídel zůstává vílou a její magické schopnosti se nezmenší. Kdo zvítězí? Bude silnější Oberonova zběsilost, anebo touha mladé víly po odplatě?
Čítať viac
Originálny názov
Wika et la fureur d'Obéron
Počet strán
228
Väzba
pevná väzba
Rozmer
240×315 mm
Hmotnosť
1444 g
ISBN
9788076791879
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1952223
Ilustrácie
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Francúzsko
Vydavateľstvo
Crew
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

8
Overený zákazník
15.3.2024
4,5*
pol hviezdičky strhávam za tú neskutočné rýchlu instalove. Prečo??? Nemohla tam byť aspoň jedna, dve strany kde by sa pomaly zbližovali?

Inak som to užila. Tie maľby sú neskutočné! Krajšie grafické spracovanie som ešte nevidela. Jednoznačne najkrajšia kniha akú mám doma. (No teda ak si odmyslím, že chlapské brnenia sú na celom tele a ženské vôbec nechránia taký životne dôležitý orgán ako srdce, ale to je asi nejaké nepísané pravidlo komiksov a hier. )

Avšak malo to worldbuilding, tréning, stratégiu, inšpiráciu severskou aj gréckou mytológiou, smrteľnými hriechmi... Pár vecí by som síce ešte chcela dovysvetliť, ale inak výborné.
Čítať viac

„Šťastie nie je burlivé ani hlučné ako rozkoš či radosť. Je tiché, pokojné, krehké, je to vnútorný pocit uspokojenia, ktorý sa začína vo chvíli, keď človek začne milovať sám seba.“

Japonský milenec - Isabel Allende, 2018
Japonský milenec
Isabel Allende