Green Magazine (leto 2019), Limitless Group, 2019

3,72 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Green Magazine (leto 2019), Limitless Group, 2019
Green Magazine (leto 2019), Limitless Group, 2019

Green Magazine (leto 2019)

Ľudstvo potrebuje na život tri planéty!

    Vznikajúci odpad, ktorý zahlcuje planétu, je reálny problém, s ktorým bojujú všetky krajiny sveta. Smeti nekončia len na skládkach, ale často sú pohodené v prírode a dostanú sa... Čítať viac

    Výrobca
    Limitless Group, 2019

    Vznikajúci odpad, ktorý zahlcuje planétu, je reálny problém, s ktorým bojujú všetky krajiny sveta. Smeti nekončia len na skládkach, ale často sú pohodené v prírode a dostanú sa do oceánov. Dobrou správou je, že existujú aj metropoly, ktoré... Čítať viac

    3,90 €

    3,72 €

    -5 %
    U dodávateľa
    Posielame do 17 – 20 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
    Green Magazine (leto 2019), Limitless Group, 2019
    3,72 €

    Viac o produkte

    Vznikajúci odpad, ktorý zahlcuje planétu, je reálny problém, s ktorým bojujú všetky krajiny sveta. Smeti nekončia len na skládkach, ale často sú pohodené v prírode a dostanú sa do oceánov. Dobrou správou je, že existujú aj metropoly, ktoré sa stotožnili s filozofiou Zero Waste. Vďaka tomu sa snažia produkovať čo najmenej odpadu a byť príkladom pre mestá, ktoré sa v ich rozhodnú nasledovať. Efektívne treba narábať nielen s prírodnými zdrojmi, ale tiež s potravinami.

    Smutným obrazom konzumnej spoločnosti je to, že aj keď časť sveta hladuje, nadmerne sa plytvá jedlom. Svetové ekonomické fórum tvrdí, že na svete sa každoročne vyprodukuje 1,3 miliardy ton potravinového odpadu.

    Bezohľadné správanie ľudí k prírode, plytvanie jedlom a zdrojmi sa musí čo najskôr skončiť. Odborníci varujú, že ľudstvo by pri aktuálnom sp§sobe fungovania potrebovalo na život niekoľko planét ako Zem.

    V najnovšom čísle časopisu Green Magazine sa okrem toho dozviete, že vláda vyčlenila na podporu cyklistickej dopravy na Slovensku desiatky, miliónov eur. Získate prehľad o zaujímavostiach z oblasti udržateľnej výstavby, elektromobility, biznisu, ekológie a energetiky.

    Čítať viac
    Počet strán
    86
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    210×297 mm
    Jazyk
    slovenčina
    Rok vydania
    2019
    Naše katalógové číslo
    637359
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    „Nemusíš to všetko pochopiť. Len buď so mnou.“

    Chatrč - William Paul Young, 2009
    Chatrč
    William Paul Young