Úvod do pedagogiky - Slávka Hlásna a kol., Enigma, 2006

2,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Úvod do pedagogiky - Slávka Hlásna a kol., Enigma, 2006
Úvod do pedagogiky - Slávka Hlásna a kol., Enigma, 2006

Úvod do pedagogiky

Prehľad základných znalostí z oblasti pedagogiky. Vhodné pre študentov učiteľských smerov a študentov, ktorí sa pripravujú na skúšku z pedagogického minima a štátnu skúšku z... Čítať viac

Vydavateľstvo
Enigma, 2006
Počet strán
356

Prehľad základných znalostí z oblasti pedagogiky. Vhodné pre študentov učiteľských smerov a študentov, ktorí sa pripravujú na skúšku z pedagogického minima a štátnu skúšku z pedagogiky... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

2,00 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 40 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Úvod do pedagogiky - Slávka Hlásna a kol., Enigma, 2006
2,00 €

Viac o knihe

Prehľad základných znalostí z oblasti pedagogiky. Vhodné pre študentov učiteľských smerov a študentov, ktorí sa pripravujú na skúšku z pedagogického minima a štátnu skúšku z pedagogiky.
Čítať viac
Počet strán
356
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
150×210 mm
Hmotnosť
337 g
ISBN
8089132294
Rok vydania
2006
Naše katalógové číslo
44373
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Enigma
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

15 hodnotení

9
4
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Michaela Horváthová
Overený zákazník
29.11.2013
Ale...
V knihe sú všetky potrebné informácie ak niekto študuje na pedagogickej fakulte, určite to odporúčam. ALE... ku knihe je potrebné chodiť aj na prednášky, potrebuje výklad profesora, ideálne autora tej konkrétnej časti knihy. Inak je to nezrozumiteľný chaos plný odborných výrazov, ktorých vysvetlenia sa hľadajú len ťažko. Autori si dali záležať na tom, aby čitateľovi poskytli prehľad problematiky z pohľadu rôznych koncepcií a teórií, čo knihe prospieva ale zároveň ju robí ešte menej prehľadnejšou.
Za 3 roky na bakalárskom stupni štúdia som sa v nej konečne naučila orientovať a jej poslednú časť (človek, vzdelávanie a vyučovanie) využívam rada a vždy tam nájdem to, čo hľadám (aj keď to niekedy trvá dlhšie).
Skutočne to však odporúčam, kniha je preplnená cennými informáciami, zaberá málo miesta v knižnici a tých 6€ tiež nie je veľa.
Vzhľadom na to, že odborná literatúra si vyžaduje iné hodnotenie, tak strhnem len 1 hviezdičku za ten chaos, ale kto to má už pár krát prečítané, ten chaos mu akosi začne dávať logiku.
Čítať viac
Jozef
Neoverený nákup
25.7.2013
Názor čitateľa
Kniha ponúka komplexné informácie z oblasti pedagogiky, hoci je trošku ťažšie napísaná. Je veľmi vhodná i pre tých, ktorí pedagogiku v živote nemali, ako napríklad aj ja :) Čítať viac

„Podľa mňa si rozprávka. si očarujúca, statočná a prekrásna. a...a dúfam, že mi dovolíš, aby som bol súčasťou tvojho príbehu. “

Zasnený Neznámy - Laini Taylor, 2019
Zasnený Neznámy
Laini Taylor