Hello English! - Miroslava Dubanová, Foreign Language Publications, 2021

17,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Hello English!

Príprava na maturitu z anglického jazyka s časopisom Friendship B2

Publikácia HELLO ENGLISH! B2 je primárne určená študentom, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z anglického jazyka na úrovni B2, avšak vďaka svojmu flexibilne spracovanému... Čítať viac

Vydavateľstvo
Foreign Language Publications, 2021
Počet strán
216

Publikácia HELLO ENGLISH! B2 je primárne určená študentom, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z anglického jazyka na úrovni B2, avšak vďaka svojmu flexibilne spracovanému obsahu je mimoriadne vhodná pre všetkých, ktorí si chcú svoje jazykové... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina, angličtina

17,00 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Hello English! - Miroslava Dubanová, Foreign Language Publications, 2021
17,00 €

Viac o knihe

Publikácia HELLO ENGLISH! B2 je primárne určená študentom, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z anglického jazyka na úrovni B2, avšak vďaka svojmu flexibilne spracovanému obsahu je mimoriadne vhodná pre všetkých, ktorí si chcú svoje jazykové zručnosti na danej úrovni precvičiť a rozšíriť.

Publikácia obsahuje 25 rozpracovaných maturitných tém, pričom využíva tematicky, jazykovo a rozsahovo vhodné úryvky publikovaných článkov cudzojazyčného časopisu Friendship. Texty preto nie sú samoúčelné, ale môžu čitateľovi poslúžiť ako hodnotný zdroj informácií k danej téme. Súčasťou publikácie sú úlohy, obrázky, nahrávky a tvorivé zadania na ústny a písomný prejav, ktoré môžu výrazne pomôcť študentom pri príprave na maturitnú skúšku. Témy a úlohy v tejto cvičebnici rozvíjajú jazyk v každodenných situáciách, podnecujú študentov k rozširovaniu slovnej zásoby, k reagovaniu na podnety a situácie.

Výhodou tejto cvičebnice pre budúcich maturantov je to, že im dáva možnosť naučiť sa zvládať jednotlivé stratégie pri testovaní, ktoré ich pripravia na reálnu maturitnú skúšku. V závere cvičebnice si študent môže svoje vedomosti a jazykové zručnosti overiť v cvičných maturitných testoch.

Didaktické spracovanie a cieľ cvičebnice zodpovedajú medzinárodnej úrovni ISCED 3. Obsah cvičebnice a tiež jazykové kompetencie sú v súlade s obsahom i cieľmi Štátneho vzdelávacieho programu (tiež jeho inovovanej podoby platnej od školského roku 2020/21) a zároveň zodpovedajú štandardom Spoločného európskeho referenčného rámca.
Čítať viac
Počet strán
216
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
210×295 mm
Hmotnosť
580 g
ISBN
9788097044695
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1115005
Jazyk
slovenčina, angličtina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Foreign Language Publications
Pre koho
pre študentov
Účel knihy
k maturite
Jazyková úroveň
B2 - pre pokročilých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„V deň môjho odchodu zo Severného Kaukazu zbadám v diaľke helikoptéru. Zatiaľ je to len maličký bod na oblohe. O niekoľko sekúnd neskôr si uvedomím, že je to vták. A zhrozím sa svojho nového spôsobu videnia. “

Vlčice zo Sernovodska - Irena Brežná, 2016
Vlčice zo Sernovodska
Irena Brežná