Need For Espresso: Underground - Adrián Krišák, Nikoleta Gajarová (ilustrácie), Drip Coffee Festival, 2018

32,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Need For Espresso: Underground

Moderná biblia profesionálneho baristu alebo sprievodca galaxiou pre začínajúcich nadšencov bez zbytočných kecov na vyplnenie strán. Ponorte sa do skutočného sveta baristiky, v... Čítať viac

Séria
Need for Espresso: Underground
Vydavateľstvo
Drip Coffee Festival, 2018
Počet strán
113

Moderná biblia profesionálneho baristu alebo sprievodca galaxiou pre začínajúcich nadšencov bez zbytočných kecov na vyplnenie strán. Ponorte sa do skutočného sveta baristiky, v ktorom si nikto netrúfne povedať, že mu rozumie najlepšie. Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Ďalšie knižné vydania (2)
Need For Espresso: Underground - Adrián Krišák, Nikoleta Gajarová (ilustrácie), Drip Coffee Festival, 2021
Brožovaná väzba
Slovenčina, 2021
Vypredané

Need For Espresso: Underground - Adrián Krišák, Nikoleta Gajarová (ilustrácie), Drip Coffee Festival, 2020
Brožovaná väzba
Slovenčina, 2020
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024

Viac o knihe

Moderná biblia profesionálneho baristu alebo sprievodca galaxiou pre začínajúcich nadšencov bez zbytočných kecov na vyplnenie strán. Ponorte sa do skutočného sveta baristiky, v ktorom si nikto netrúfne povedať, že mu rozumie najlepšie.

Kniha od slovenského autora Adriána Krišáka o príprave moderného espressa má 113 strán nabitých informáciami a krásnymi ilustráciami od Nikolety Gajarovej. Nemala by chýbať v zbierke žiadneho kávomilca.

Postupne vás prevedie látkovým zložením zrna, vnímaním chutí, chémiou vody, teóriou prípravy a štatistikou. Nie je to iba o espresse, informácie z knihy sú použiteľné na akúkoľvek prípravu kávy. Autor v nej vysvetľuje pôvod chutí a príčiny prípadných zlyhaní. Naučte sa prečo vaša káva chutí tak, ako chutí a zlepšite jej prípravu na úroveň profesionálneho baristu.

Zoznam kapitol:
1. Neznesiteľná ľahkosť pitia
2. Zrno a jeho zloženie
3. Chuť
4. Voda
5. Espresso stroj
6. Teória prípravy espressa
7. Espresso štatistika
8. Jedinečnosť momentu
X. Espresso slovník

Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
Povoliť cookies a zobraziť
Čítať viac
Počet strán
113
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
155×208 mm
Hmotnosť
329 g
ISBN
9788057001874
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
666633
Ilustrácie
Jazyk
slovenčina
Séria
Need for Espresso: Underground
Vydavateľstvo
Drip Coffee Festival
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

5 hodnotení

4
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov


„Celkom názorne som zistil, akú moc predstavuje pevná viera a aké jednoduché je vyvolať ju. Stačí, aby si ty vedel o niečo viac ako tí, čo majú veriť. Potom je ľahké robiť zázraky.“

Alamut - Vladimir Bartol, 2004
Alamut
Vladimir Bartol