Preskočiť na hlavný obsah
Tmavší odtieň mágie - Victoria Schwab, Slovart, 2023
David Goggins: Nikdy sa nezastavím. Motýľ, 2024

Kuchárky podľa úpravy

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Vydavateľstvo
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Toto nie je kuchárska kniha - Jozef Koleják, Slovart, 2019
Toto nie je kuchárska kniha
Martinusáčka odporúča 5

Autor písal príbehy základných plodín a surovín pre časopis .týždeň. V tejto knižke je výber textov, ktoré sú o jednotlivých surovinách: rastlinných aj živočíšnych, bežných aj netradičných, európskych aj exotických, hipsterských aj klasických...

  • Čítanávýborný stav
    12,57 €
    Na sklade

Dora - Knižka pre malých cukrárov, Schwager & Steinlein Verlag, 2015
Dora - Knižka pre malých cukrárov

Pečenie je obrovská zábava! Pridaj sa k nám a vydaj sa spolu s Dorou a jej kamarátmi do pestrého sveta plného dobrodružstiev. Táto séria receptov vhodných pre deti prináša bohatý výber lahodného pečiva a koláčikov...

  • Čítanávýborný stav
    4,83 €
    Na sklade

Zelenina z jednoho hrnce - Dominika Wójciak, Grada, 2023
Zelenina z jednoho hrnce 
CZ

Poznejte delikátní tajemství přípravy zeleniny v jednom hrnci! Vaření v jednom hrnci je univerzální a jednoduché, přesto můžete připravit chutný pokrm přesně podle svého gusta. ať už jde o zeleninový guláš, sytou polévku, výživnou omáčku nebo sladkou...

  • Čítanávýborný stav
    16,63 €
    Na sklade


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Všetko reaguje so všetkým. Tak ako každý jeden hlt, ktorý zjeme, mení naše telo, tak aj každá informácia mení náš mozog.“