Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Najdrahšie z kategórie: kuchárky podľa úpravy - pečenie

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Jazyk
Ďalšie možnosti
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Ďalšie možnosti
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Ďalšie možnosti
Edícia
Ďalšie možnosti
Väzba
Ďalšie možnosti
Formát
Obal
Farba obálky
Ďalšie možnosti
Použité filtre
Zrušiť filtre
Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...

  • Knihapevná väzba
    122,94 €
    Na sklade 1 ks

Pâtisserie - William Curley a kol., Aurum Press, 2014
Pâtisserie 
EN

Michel and Alain Roux Patisserie reflects award-winning chocolatier, William Curley's passion for taking classic recipes and modernizing them with his own innovations. Creating top-quality patisserie is often seen as something only ...

  • Knihapevná väzba
    56,37 €
    Do 17 dní

Good Housekeeping Cookery Book, Anova, 2014
Good Housekeeping Cookery Book 
EN

Since its first publication in 1948, the Good Housekeeping Cookery Book has sold over 2 million copies, firmly establishing it as the ultimate cook's bible. This updated edition celebrates 90 years of the Good Housekeeping Institute and ...

  • Knihabrožovaná väzba
    45,74 €
    Viac ako 30 dní

The New Pâtissiers - Olivier Dupon, Thames & Hudson, 2013
The New Pâtissiers 
EN

This mouthwatering book presents 38 of the finest pastry chefs working worldwide today, together with samples of their glorious, highly sophisticated confections...

  • Knihapevná väzba
    43,83 €
    Viac ako 30 dní

Kváskování -  Recepty z kvásku - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív, PLUTOS COMPANY, 2019
Kváskování - Recepty z kvásku 
CZ

Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s...

  • Knihapevná väzba
    41,88 €
    Na sklade 1 ks

Le torte di Fiorella - Fiorella Balzamo, University of Barcelona, 2010
Le torte di Fiorella 
IT
  • Knihabrožovaná väzba
    39,95 €
    Viac ako 30 dní

Home Baked - Yvette van Boven, Stewart Tabori & Chang, 2015
Home Baked 
EN

Food stylist and cook Yvette van Boven has offered delicious seasonal recipes in Home Made, Home Made Summer, and HomeMade Winter that highlight the fresh produce available throughout the year. In her much-anticipated follow-up, ...

  • Knihapevná väzba
    39,03 €
    Viac ako 30 dní

French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná väzba
    37,12 €
    Na sklade 2 ks

Moderní veganské dezerty - Petra Stahlová, Petra Stahlová, 2018
Moderní veganské dezerty 
CZ

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální...

  • Knihapevná väzba
    35,70 €
    Na sklade 1 ks

The Square: Sweet - Philip Howard, Absolute, 2013
The Square: Sweet 
EN

The second volume of the extraordinary work from two-Michelin-star chef, Philip Howard that began in September 2012 with The Square: The Cookbook Volume 1: Savoury. Regarded amongst his peers as one of the world's great culinary artists, ...

  • Knihabrožovaná väzba
    35,21 €
    Viac ako 30 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Social Sweets - Jason Atherton, Absolute, 2015
Social Sweets 
EN

Featuring more than 100 recipes, Social Sweets is a heavenly collection of desserts from Michelin starred chef Jason Atherton. Showcasing a variety of beautiful and contemporary recipes from his London restaurants, ...

  • Knihapevná väzba
    34,95 €
    Na sklade 1 ks

Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2016
Gelato Messina 
EN

Since opening in Sydney in 2002 Gelato Messina has set the benchmark for gelato in Australia. Their aim is simple: to create the best ice cream, using only the freshest ingredients, and to make everything from scratch...

  • Knihapevná väzba
    33,99 €
    Viac ako 30 dní

Sweet - Yotam Ottolenghi, Helen Goh, Ebury, 2017
Sweet 
EN

‘There’s nothing like a perfectly light sponge flavoured with spices and citrus or an icing-sugar-dusted cookie to raise the spirits and create a moment of pure joy.’In his stunning new baking and desserts cookbook ...

  • Čítanámierne opotrebovaná
    20,70 €
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    33,59 €
    Viac ako 30 dní

Baked to Perfection - Katarina Cermelj, Bloomsbury, 2021
Baked to Perfection 
EN

The only gluten-free baking book you'll ever need, with delicious recipes that work perfectly every time...

  • Knihapevná väzba
    33,19 €
    Na sklade 3 ks

Joy the Baker Homemade Decadence - Joy Wilson, Clarkson Potter, 2014
Joy the Baker Homemade Decadence 
EN

Joy Wilson believes that everything is better with pie. And caramel. And definitely ice cream. Her world is pretty sweet: she dabbles daily in butter and sugar as her blogging alter ego, Joy the Baker. Her new book, ...

  • Knihabrožovaná väzba
    33,00 €
    Viac ako 30 dní

New European Baking - Laurel Kratochvila, Prestel, 2022
New European Baking 
EN

Just like many pandemic-driven Americans, Europeans are turning on their ovens and rediscovering their roots through baking...

  • Knihapevná väzba
    32,75 €
    Na sklade 1 ks

Flour Water Salt Yeast - Ken Forkish, Random House, 2012
Flour Water Salt Yeast 
EN

There are few things more satisfying than biting into a freshly made, crispy-on-the-outside, soft-and-supple-on-the-inside slice of perfectly baked bread. For Portland-based baker Ken Forkish, well-made bread is more than just ...

  • Knihapevná väzba
    32,64 €
    Viac ako 30 dní

Pekne papkaj

Kniha Pekne papkaj je jedinečná rodinná kuchárka, ktorá je zameraná pre všetkých, ktorí chcú hravo prejsť obdobím prvých príkrmov a zároveň si spoločne s celou rodinou pochutnať na úžasných jedlách. Kniha prináša prakticky...

  • Knihapevná väzba
    32,42 €
    Do 14 – 19 dní

Cupcake 2 - Lenka Hnidáková, Lelí´s Cupcakes, 2022
Cupcake 2 
CZ

Úzce navazující druhý díl velké cupcakes bible, tentokrát s podnázvem...

  • Knihapevná väzba
    32,38 €
    Na sklade > 5 ks

Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny) - Kristina Lund, Kristina Lund, 2024
Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny) 
CZ

Fika - sladká švédská kuchařka je kuchařka o sladkém švédském pečení. Kniha je rozdělená na kapitoly jaro, léto, podzim, zima a v každé kapitole jsou recepty se sezonními surovinami. Švédové slaví spoustu dní, ke kterým se pojí...

  • Knihapevná väzba
    31,50 €
    Na sklade 1 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Pobozkáme sa, dotkneme. Nechceme nič viac. Čo potrebujeme, je na dosah. Všetko ostatné je nepodstatné. Také jednoduché. Nenaplnení sú iba tí, čo nevedia, čo chcú.“

Cez noc - Stig Sæterbakken, 2014
Cez noc
Stig Sæterbakken