Preskočiť na hlavný obsah
Získajte 7 € na knižky
k nákupu nad 49 €
Cena za voľnosť - Táňa Keleová-Vasilková, Ikar, 2024

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Jazyk
Ďalšie možnosti
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Ďalšie možnosti
Účel knihy
Pôvod
Ďalšie možnosti
Autor
Ďalšie možnosti
Doba čítania
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Ďalšie možnosti
Séria
Ďalšie možnosti
Edícia
Ďalšie možnosti
Väzba
Ďalšie možnosti
Formát
Farba obálky
Ďalšie možnosti
Použité filtre
Zrušiť filtre
The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking - Nadia Caterina Munno, Gallery Books, 2024
Novinka
The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking 
EN

Go beyond the first course of pasta with this brand-new cookbook from The Pasta Queen herself. From aperitivi to awaken your appetite to desserts that end meals on a sweet noteand all the courses in betweenNadia will help you create an Italian dinner...


Bake With Brooki - Brooke Bellamy, Penguin Books, 2024
Novinka
Bake With Brooki 
EN

100 iconic recipes from the internet’s favourite bakery: Brooki Bakehouse...


The Official Bridgerton Cookbook - Regula Ysewijn, Little, Brown, 2024
Novinka
The Official Bridgerton Cookbook 
EN

Take a seat at the most sumptuous tables of the ton with over seventy recipes from the world of Bridgerton, the hugely popular Shondaland series on Netflix. The Official Bridgerton Cookbook allows you to prepare a feast worthy ...

  • Knihapevná väzba
    32,25 €
    -14 %
    Predobjednávka,
    vychádza 10. 12. 2024

Ako prežiť opicu - Anna Šafránková, Fortuna Libri, 2018
Ako prežiť opicu

Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si poradiť s nepríjemnými dôsledkami bujarej zábavy.

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Turkuaz Kitchen - Betül Tunç, Square Peg, 2024
 
Turkuaz Kitchen - Betül Tunç, Ten speed, 2024
Novinka
Turkuaz Kitchen 
EN

In her first cookbook, full of beautiful photography, social media star and baker Betül Tunç of Turkuaz Kitchen immerses us into her magical world of baking. With warm, achievable, and inspiring recipes, Turkuaz Kitchen invites readers into the kitchen...


Vianoce s Nigellou - Nigella Lawson, Ikar, 2010
Vianoce s Nigellou

Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba...


Liptov Kuchyňa starých materí - Iveta Zuskinová, Spoločnosť priateľov Múzea liptovskej dediny, 2023
Liptov Kuchyňa starých materí

Súčasná etnológia a kultúrna antropológia považuje tradičnú kuchyňu spoločenstiev ľudí za jeden z ich najvýznamnejších identifikačných znakov a zasadzuje sa za jej zdokumentovanie a zachovanie pre budúce generácie...


Z - Miroslav Fišmeister, Větrné mlýny, 2010
Z 
CZ

Magická sbírka básní Miroslava Fišmeistera. Miroslav Fišmeister se narodil 23. 4. 1976 v Brně, žije tamtéž. Amatérský...


Salt, Fat, Acid, Heat - Samin Nosrat, Canongate Books, 2017
Salt, Fat, Acid, Heat 
EN

While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid, Heat...


Slovenské vinárstva / Slovak Wineries - Juraj Mikula, Martin Masaryk, Wynfield, 2018
Slovenské vinárstva / Slovak Wineries

Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha.


The Meaning of Beer - Jonny Garrett, Atlantic Books, 2024
Novinka
The Meaning of Beer 
EN

What's the oldest and most consumed alcoholic beverage on earth? BEER, of course. And it might just be our most important invention.Since its creation 13,000 years ago, our love of beer has shaped everything from religious ceremonies to advertising...


Bratislavská kaviareň - Adrián Juráček, Malina Studio, 2023
Bratislavská kaviareň

Je to už 10 rokov odkedy ste si v Bratislave mohli prvýkrát vychutnať svetlo praženú kávu pripravenú alternatívnou metódou. Za ten čas vzniklo množstvo pražiarní a kaviarní, ktoré sa označujú nálepkou specialty coffee...


Richard Hart Bread - Laurie Woolever, Henrietta Lovell, Richard Hartnoll, Clarkson Potter, 2024
Novinka
Richard Hart Bread 
EN

A comprehensive guide to the craft of baking bread, featuring more than 60 recipes filled with all the expertise and experience of the founder of Copenhagen’s Hart Bageri and former head baker at San Francisco’s Tartine...


Mob One: Delicious meals in one pot, pan or tray - Mouth Group Limited, Ebury Publishing, 2024
Novinka
Mob One: Delicious meals in one pot, pan or tray 
EN

One pan? No problem. Save money and time with this game-changer of a cookbook! Rammed with one-pan, one-pot and one-bowl recipes, these dishes are easy, affordable and – above all else – undeniably delicious to eat. We’ve created over a hundred recipes...


TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016 - Fedor Malík, TRUNK, 2016
TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016

Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín...


Jídlem ke zdraví - Vladimír Chaloupka, Delta Macek, 2003
Jídlem ke zdraví 
CZ

Vhodnou stravou si zdraví upevňujeme, ale špatnou zdraví iritujeme. A tato kniha se snaží ukázat i dobrá jídla, která řada strávníků nejí a jsou přitom zdravější než jídla, která řada konzumentů ráda jí...


Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa, Reader´s Digest Výběr, 2012
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa 
CZ

Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk...


The Elements of Baking - Katarina Cermelj, Yellow Kite, 2024
The Elements of Baking 
EN

The Elements of Baking is the definitive guide to making any recipe gluten-free,dairy-free, egg-free, vegan or even gluten-free vegan. Armed with a PhD in Inorganic Chemistry, Katarina Cermelj lays out the science behind baking and the ingredients that...


Everything You Need to Know About Whisky - Nick Morgan, Ebury, 2021
Everything You Need to Know About Whisky

Whisky experts Nick Morgan and The Whisky Exchange open the lid on the whisky industry, revealing what makes one of the world's simplest spirits just so popular. Everything You Need to Know About Whisky will answer all of your burning questions...


French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...



Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Viac ako čierne mačky som si prešiel krížom cez cestu ja sám.“

Milujte sa s láskou - Kamil Peteraj, 2014
Milujte sa s láskou
  • Kamil Peteraj