Knihy o potravinárstve zo série Nové receptúry a technológie prípravy pokrmov
Použité filtre
Zrušiť filtre
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Publikácia má viac kapitol, ktoré sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí.
-
Knihapevná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle