Preskočiť na hlavný obsah
Tmavší odtieň mágie - Victoria Schwab, Slovart, 2023
Paulo Coelho: Lukostrelec. Ikar, 2024

Odborné z kategórie na tému technológie knihy knihy o poľnohospodárstve a potravinárstve

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Odborná x populárne náučná
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Dostupnosť v kníhkupectve
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Séria
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín
  • Autorský kolektív

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná väzba
    14,68 €
    -15 %
    Do 24 – 29 dní
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Biotechnológie v rastlinnej produkcii - Želmíra Balážová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2021
Biotechnológie v rastlinnej produkcii

Biotechnológie v súčasnom období patria medzi hlavné trendy výskumu 21. storočia. Sú v centre pozornosti významných vedeckovýskumných a vzdelávacích inštitúcií na celom svete. Klasické biotechnológie, pod ktorými treba chápať využitie živých...

  • Knihapevná väzba
    13,00 €
    Do 3 dní

Food Science and Technology - Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi (editor), De Gruyter, 2023
Food Science and Technology 
EN

Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation...

  • Knihapevná väzba
    104,95 €
    Viac ako 30 dní

Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 - Cristobal N. Aguilar (editor), Jose Juan Buenrostro-Figueroa (editor), Monica Lizeth Chavez-Gonzalez (editor), Apple Academic Press Inc., 2019
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 
EN

The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels...

  • Knihapevná väzba
    147,25 €
    -5 %
    Do 10 – 11 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Food Science and Technology - Geoffrey Campbell-Platt, Wiley-Blackwell, 2017
Food Science and Technology 
EN

Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs...

  • Knihapevná väzba
    84,94 €
    Do 10 – 11 dní

Novel Technologies in Food Science - Navnidhi Chhikara (editor), Anil Panghal (editor), Gaurav Chaudhary (editor), John Wiley & Sons, 2023
Novel Technologies in Food Science 
EN

Presenting cutting-edge information on new and emerging food engineering processes, Novel Technologies in Food Science, the newest volume in the ground-breaking new series, “Bioprocessing in Food Science,” is an essential reference on...

  • Knihapevná väzba
    213,75 €
    Viac ako 30 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Upiecť jablkový koláč nie je ťažké, ak má človek jablká, napísala Nina v jednej zo svojich básní, no najťažšie je vymyslieť to jablko. “

Inventúra - Erlend Loe, 2013
Inventúra
  • Erlend Loe